Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν έγινε ομαδάρα - "Πάνε" Κεμζούρα οι παίκτες - Έρχεται αντι-Μιλουτίνοφ - "Άκυρο" Σπανούλη
Μπάσκετ
| 2019-10-11 23:29:00

Δεν έγινε ομαδάρα - "Πάνε" Κεμζούρα οι παίκτες - Έρχεται αντι-Μιλουτίνοφ - "Άκυρο" Σπανούλη

του Pick n' Scroll
Δεν έγινε ομαδάρα - "Πάνε" Κεμζούρα οι παίκτες - Έρχεται αντι-Μιλουτίνοφ - "Άκυρο" Σπανούλη

Άλλος Ολυμπιακός. Τίμιος Κόνιαρης. Γι' αυτό "έφαγαν" Μπλατ.

Ένας άλλος Ολυμπιακός σε σχέση με το αγωνιστικό χάλι, που εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Βιλερμπαν, κατατρόπωσε την Βαλένθια και έδειξε πολλά πράγματα. Εδειξε κατ’ αρχάς ότι το ρόστερ του δεν είναι τόσο κακό όσο έσπευσαν να πουν πολλοί. Εδειξε επίσης ότι αδίκησε τον εαυτό του με τις εμφανίσεις στα φιλικά, αλλά κυρίως με το «ναυάγιο» στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Εδειξε επίσης ότι η αλλαγή προπονητή ή μάλλον η αποχώρηση του Μπλατ έκανε καλό. Οι παίκτες του έπαιζαν απελευθερωμένοι, ήταν ολοφάνερο στα πρόσωπά τους, αλλά και στις κινήσεις τους, στις αντιδράσεις τους.

Εννοείται, βέβαια, ότι ο Ολυμπιακός δεν έγινε και πάλι ομαδάρα. Επαιζε άλλωστε στο γήπεδό του και με μία από τις χειρότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα, πάντως, πήρε άριστα στο ντεμπούτο του και δεν αποκλείεται να μείνει μέχρι τέλους, ειδικά αν δεν προχωρήσουν οι επαφές με τον Σκοτ Σκάιλς. Τον Κεμζούρα τον «πάνε» οι παίκτες, που είναι πάρα πολύ σημαντικό, ο Λιθουανός προπονητής μπήκε με το δεξί στις νέες του υποχρεώσεις και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο από δω και πέρα.

Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο θέμα προπονητή, είναι σίγουρο ότι θα γίνουν μεταγραφές. Με πρώτη την απόκτηση σέντερ πίσω από τον Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος είναι μεγάλη κλάση, αλλά τον μαραθώνιο της Ευρωλίγκας δεν μπορεί να τον βγάλει μόνος του. Ο Χαπ είναι ανέτοιμος για αυτό το επίπεδο, ο Ρούμπιτ δεν είναι «5άρι».

Για την θέση του πλέι-μέικερ, ίσως δοθεί λίγος περισσότερος χρόνος, μετά και το γεγονός ότι έπαιξε ο Κόνιαρης και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Μπόλντγουϊν θέλει κι αυτός τον χρόνο του, ενώ κόντρα στην Βαλένθια ο Σπανούλης έπαιξε στον «άσο» και έδειξε ότι θέλει να παίζει εκεί.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμη «εύκολο» παιχνίδι μπροστά του με την Ζενίτ στο ΣΕΦ και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει ο Κεμζούρα ή θα πάει στον Πειραιά άλλος προπονητής. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπλατ δεν άρεσε σε πολλούς στην ομάδα και για αυτό έγινε η αντικατάσταση του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο "έγκλημα" στον Ολυμπιακό - Δεν τον πίστεψαν και τον έδιωξαν - Συμβολαιάρα στο NBA!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags