Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διέλυσε την ομάδα που νίκησε τον ΠΑΟ - Αδιανόητο γιατί έμεινε ο Μπόλντγουϊν - "Σκοτωμός" στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2019-11-21 23:11:00

Διέλυσε την ομάδα που νίκησε τον ΠΑΟ - Αδιανόητο γιατί έμεινε ο Μπόλντγουϊν - "Σκοτωμός" στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Διέλυσε την ομάδα που νίκησε τον ΠΑΟ - Αδιανόητο γιατί έμεινε ο Μπόλντγουϊν - "Σκοτωμός" στο ΟΑΚΑ!

Παίζει μπασκετάρα. Αυτοί οι τρεις το γύρισαν. "Έγκλημα" με Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός πριν από λίγο στην Γερμανία κόντρα στην Αλμπα, διαλύοντας την ομάδα, που πριν από μία εβδομάδα είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα έπαιξε μπασκετάρα από την αρχή και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους φιλότιμους Γερμανούς. Ετσι πήγε στο 4-6 και αισιοδοξεί για την συνέχεια με το επόμενο παιχνίδι να είναι στο ΣΕΦ με την Αρμάνι.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει δείξει βελτίωση και αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπήκαν στην ομάδα τρεις παίκτες: ο Ριντ, ο Ρότσεστι και ο Μπόλντγουιν. Τρεις παίκτες, που ανέβασαν την ποιότητα και δίνουν στον Κεμζούρα πολύ περισσότερες λύσεις για τα δύσκολα παιχνίδια, που υπάρχουν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ένοιωθαν πολύ καλύτερα, αν είχαν πάρει τον αγώνα με την Μπάγερν, που ήταν δικός τους για κάτι παραπάνω από 3 δεκάλεπτα.

Ειδικά κανείς μπορεί να σταθεί στον Μπόλντγουϊν, ο οποίος ήταν στην πόρτα της εξόδου, αλλά επειδή δεν βρέθηκε λύση στην αποζημίωση, έμεινε και δείχνει τα προσόντα του. Αυτά, που τον είχαν οδηγήσει στο ΝΒΑ, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν για την οκτάδα και θεωρούν ότι οι πιθανότητές τους θα ανέβουν αισθητά αν κερδίσουν την Αρμάνι και μπορέσουν να πάρουν το παιχνίδι της 6ης Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και όπως καταλαβαίνει κανείς θα πέσουν κορμιά με τον Πιτίνο να δίνει κι αυτός το παρών, αφού έρχεται σε μερικές μέρες να ξαναπιάσει δουλειά στο «τριφύλλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι πρώτες κινήσεις Πιτίνο: Αυτόν διώχνει, ανατροπή με τον "τελειωμένο" - Τι θα γίνει με τους Έλληνες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags