Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μια ζωή στοιχήματα ο Παναθηναϊκός του Πιτίνο!
| 2019-12-01 12:30:00

Σταρόβας ο Τζόνσον, μη γίνει Τζήμερος - Πεδουλάκης όπως Ζοτς - Χαώδης διαφορά με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Σταρόβας ο Τζόνσον, μη γίνει Τζήμερος  - Πεδουλάκης όπως Ζοτς - Χαώδης διαφορά με Ολυμπιακό

Με αυτόν πάει Final4. Ποιοι "έδιωξαν" τον Αργύρη. Πώς να χάσει;

Παναθηναϊκός: Μια ζωή στοιχήματα ο Παναθηναϊκός του Πιτίνο! Πέρσι, στοιχημάτισε ότι θ’ ανάψει φωτιά στα μπατζάκια του Παπαγιάννη και το κατάφερε.

Φέτος, το μεγάλο του στοίχημα είναι άλλο: Πώς θα καταφέρει να ξυπνήσει ξανά το ενδιαφέρον του Γουέσλεϊ Τζόνσον για το μπάσκετ.

Διότι ο παίκτης τα προσόντα τα έχει για να κάνει ζωγραφιές στο γήπεδο. Και να αναδειχθεί σε καλύτερο τριάρι (με στρίμωγμα και δυάρι) της Ευρωλίγκας.
Κίνητρο όμως, δεν ξέρω αν έχει. Φάνηκε αυτό από την καθοδική πορεία του στο ΝΒΑ και την έως τώρα απόδοσή του στα ματς του Παναθηναϊκού.

Χαλαρός είναι, νωχελικός είναι, ο Σταρόβας του τριφυλλιού είναι, μην κουνηθούμε πολύ φιλαράκι και στάξει το φραπόγαλο και γίνουμε σαν τον Τζήμερο ένα πράγμα.

Ναι, ο Γουέσλεϊ Τζόνσον είναι το σημείο το κομβικό κι άμα τον κερδίσει, άμα τον ψήσει, άμα τον ενεργοποιήσει ο Πιτίνο, τότε οι πράσινοι θα βάλουν πλώρη για το final four με αναμμένα όλα τα λαμπάκια. Ειδάλλως, θα έχουν την τύχη της περασμένης σαιζόν, όταν αποκλείστηκαν μετά βαϊων και κλάδων…

Να τα λέμε όλα όμως, την περασμένη σαιζόν ο Πιτίνο παρέλαβε μια ομάδα τουρλουμπούκι που είχε χτιστεί με υλικά μάντρα οικοδομών. Φέτος, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, είναι πολύ περισσότερο στα μέτρα του τόσο η αρχική πεντάδα όσο και ο πάγκος. Και χειριστές της μπάλας έχει και ψηλούς έχει και κοντούς έχει και σουτέρηδες έχει που θα έλεγε κι ο αλησμόνητος Λάζαρος Λέσιτς.

Και εδώ, φυσικά, προκύπτει η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων: Τόσο κακός προπονητής ήταν ο Πεδουλάκης και δεν κατάφερε να τους εκμεταλλευθεί αυτούς τους παιχταράδες;

Όχι παιδιά δεν ήταν τόσο κακός προπονητής ο Αργύρης. Μια χαρά το ξέρει το μπάσκετ, ίσως και καλύτερα από τους περισσότερους προπονητές στην Ευρωλίγκα. Αλλά το άθλημα δεν είναι μόνο ζήτημα γνώσεων, είναι και ζήτημα ανθρωπίνων σχέσεων. Κι εκεί δεν τα κατάφερε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού. Ιδίως με τους Αμερικανούς της ομάδας, που μάλλον του γυρίσανε την πλάτη. Συμβαίνουν αυτά με τα παλικάρια που έρχονται από την απέναντι ακτή του Ατλαντικού και υπενθυμίζω ότι και ο Ομπράντοβιτς, αν μπορούσε θα έπαιρνε μόνο ξένους που το επίθετό τους τελείωνε σε "ιτς"…

Κάπως έτσι λοιπόν φτάνουμε στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και πραγματικά δεν βλέπω πώς μπορεί να χάσει. Θα μου πείτε όλα γίνονται και η ανάμνηση του Προμηθέα δεν είναι πια και τόσο μακρινή.

Όντως, όλα γίνονται, αλλά αυτή τη στιγμή η διαφορά των δύο ομάδων μοιάζει κυριολεκτικά χαώδης. Και ο Γιαννακόπουλος με τον Πιτίνο, σίγουρα θα τσιτώσουν όσο ποτέ τους τριφυλλοφόρους παίκτες για να τα δώσουν όλα. Το ίδιο θα κάνουν και οι Αγγελόπουλοι, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλύτερο φεγγάρι αυτή την εποχή και δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το ροζ φύλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χοντρό" θέμα με κορυφαίο Έλληνα άσο του ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags