Facebook Pixel Σχόλιο Τσαλγατίδη για το ντέρμπι: "Για έμενα γκέλαρε ο ΠΑΟΚ"
| 2019-12-01 22:07:00

Για εμένα γκέλαρε ο ΠΑΟΚ - Πέναλτι από... μπούλινγκ - Θύμισε Ριζούπολη - Θα το καταλάβετε;

του Μάνου Τσαλγατίδη
Για εμένα γκέλαρε ο ΠΑΟΚ - Πέναλτι από... μπούλινγκ - Θύμισε Ριζούπολη - Θα το καταλάβετε;

Ήταν ζούγκλα. Έπεσε μετά από 10 δευτερόλεπτα. Βασιλιάς της Ελλάδας!

Και να σας πω κάτι, για μένα σήμερα ο ΠΑΟΚ γκέλαρε! Ο Δικέφαλος μπορούσε να φύγει από το Καραϊσκάκη με ένα εύκολο διπλό, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι "ασπρόμαυροι" δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλή απόδοση και ισοφαρίστηκαν από ένα πέναλτι που ήρθε λόγω... μπούλινγκ.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για 47ο παιχνίδι αήττητος και έδειξε σε όλους πως και στη μέρα που η απόδοση του δεν είναι στο 100% μπορεί να πάρει αποτέλεσμα χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, αφού πλην από 2-3 φάσεις, στις οποίες ο Ζίβκοβιτς είχε καλή αντίδραση η εστία του Δικεφάλου δεν απειλήθηκε.

Μέσα από αυτό άρθρο θέλω να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων", που κατάφεραν να διατηρήσουν την ηρεμία τους μέσα σε αυτή τη ζούγκλα που δημιούργησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Θα ήθελα πολύ να αναλύσουμε το παιχνίδι ποδοσφαιρικά, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Ο Ολυμπιακός με τις πρακτικές του θέλησε να επαναφέρει τον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει συνθήκες Ριζούπολης.

Αλήθεια, πόσο τυχαίο είναι το γεγονός πως οι εκπρόσωποι του τύπου δεν είχαν πρόσβαση σε σημεία όπου μπορούσαν να δουν την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, αλλά και το ότι η NOVA είχε κάμερες μέσα-έξω στην άφιξη του Ολυμπιακού, ενώ σε αυτή του Δικεφάλου τραβήχτηκαν πλάνα μόνο από το εσωτερικό του γηπέδου.

Καθόλου τυχαία δεν είναι όλα αυτά! Οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν διαπιστεύσεις(!) έκαναν ντου στην αποστολή του ΠΑΟΚ, με σκοπό να χτυπήσουν ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, ενώ προπηλάκισαν τον αντιπρόεδρο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Στην ανάπαυλα, άνθρωποι του Ολυμπιακού μπούκαραν με... φουσκωτούς στο καμαράκι των διαιτητών και όπως φαίνεται το μπούλινγκ έπιασε, αφού ο Ισπανός ρέφερι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι πάνω στον Ποντένσε που θυμήθηκε να πέσει μετά από 10 δευτερόλεπτα. 

Το πιο βρώμικο σωματείο της Ελλάδας φοβήθηκε τόσο τον ΠΑΟΚ που έχασε το μέτρο στις αλητείες. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον ποδοσφαιρικό βασιλιά της Ελλάδας!

Αλήθεια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού θα βγει να πει κάτι για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη ή έχει φωνή μόνο όταν το χρειάζεται ο Ολυμπιακός;

Αν δεν το κατάλαβαν ήδη στον Πειραιά, ήρθε η ώρα να το καταλάβουν. Οι εποχές που ήταν οι νταβατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου τελειώσανε! Το εγχώριο πρωτάθλημα θα καθαρίσει-ξεβρομίσει θέλουν δεν θέλουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε τώρα από το Καραϊσκάκη: Φέρνει "χάμερ" ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags