Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Έπνιξαν" τον ΠΑΟΚ, άδικο για Μαρτίνς - Συγκλονιστικός Τσιμίκας, μόνος αυτός με Λημνιό (ΦΩΤΟ)
| 2019-12-01 23:10:00

"Έπνιξαν" τον ΠΑΟΚ, άδικο για Μαρτίνς - Συγκλονιστικός Τσιμίκας, μόνος αυτός με Λημνιό (ΦΩΤΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
"Έπνιξαν" τον ΠΑΟΚ, άδικο για Μαρτίνς - Συγκλονιστικός Τσιμίκας, μόνος αυτός με Λημνιό (ΦΩΤΟ)

Νίκησε στα σημεία. Ό,τι ήθελαν στο πρώτο. Είδατε τι έγινε στη λήξη;

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ένα από τα πιο δυνατά ντέρμπι των τελευταίων ετών μας χάρισαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο και τελικά από έναν βαθμό. Ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός και κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε κιόλας στο σκορ, ενώ οι Πειραιώτες στο δεύτερο... έπνιξαν τον αντίπαλό τους και δικαίως έφτασαν στην ισοφάριση.

Μοιρασμένη ήταν λοιπόν η σκακιέρα για τους Πέδρο Μαρτίνς και Αμπέλ Φερέιρα, με τον κόουτς των Πειραιωτών πόντων να κερδίζει στα σημεία λόγω της κυριαρχίας της ομάδα του σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός αν και θεωρητικά πιο κουρασμένος λόγω της αναμέτρησης με την Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο, στην επανάληψη ήταν ανώτερος, είχε τρεξίματα και έκλεισε τον Δικέφαλο στο μισό γήπεδο. Το... αρνητικό για τους «ασπρόμαυρους» ήταν πως παρότι ξεκούραστοι, στο τελευταίο μισάωρο έδειχναν να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό, ενώ δημιούργησαν μόλις δύο σοβαρές φάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Φερέιρα πάντως προφανώς και πιστώνεται τόσο το καλό στήσιμο της ομάδας στην αρχή του ντέρμπι όσο και το γεγονός πως δεν έχασε η ομάδα του για ακόμα ένα παιχνίδι και πλέον φεύγοντας από το Γ. Καραϊσκάκης παραμένει στην κορυφή σε ισοβαθμία, ενώ για τον Μαρτίνς το αρνητικό είναι πως δεν νίκησε για το τρίτο σερί παιχνίδι και ότι... πέταξε ένα ημίχρονο βλέποντας τον ΠΑΟΚ να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδό του. Λογικό λοιπόν να υπάρχει δυσσαρέσκεια στη διοίκηση των Πειραιωτών για την ισοπαλία, ωστόσο θα είναι άδικο να... χρεωθεί με κάτι παραπάνω ο Μαρτίνς, καθώς πολλά «περίεργα» κυκλοφορούσαν πριν το παιχνίδι σε περίπτωση που δεν νικούσε ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά τους παίκτες, κορυφαίος του γηπέδου ήταν με διαφορά ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αν και είχε τρέξει πάρα πολύ και στο Λονδίνο πριν από μερικά 24ωρα, άντεξε και πήγαινε πάνω-κάτω όλη την πλευρά μέχρι το 94’. Μάλιστα, κατάφερε (ίσως και ο μοναδικός φέτος) να... σβήσει τον Λημνιό που δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά.

ΥΓ. Το άγχος του Πέδρο Μαρτίνς και η πίεση που ένιωθε σήμερα, φαινόταν ξεκάθαρα από τις αντιδράσεις του. Δείτε πόσο απογοητευμένος φαίνεται στο πρόσωπό του αμέσως μετά τη λήξη. Επίσης, συγκλονιστική είναι και η φωτογραφία του Κώστα Τσιμίκα (δείτε παραπάνω) που φαίνεται στο πρόσωπο του πόσο κουρασμένος ήταν.

ΥΓ2. Τρομερές στιγμές μετά το φινάλε. Τη στιγμή που οι διοικήσεις των δύο ομάδων «σφάζονται» κάθε μέρα και με κάθε τρόπο, οι παίκτες και οι προπονητές έδωσαν το παράδειγμα. Μετά τη λήξη αντάλλαξαν φανέλες ενώ Μαρτίνς και Φερέιρα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους αντιπάλους τους!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε τώρα από το Καραϊσκάκη: Φέρνει "χάμερ" ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό!



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags