Facebook Pixel ΑΕΚ: Σαν μεταγραφή ο Κρίστισιτς με Καρέρα
| 2019-12-18 21:59:00

Αυτή είναι η πρώτη "μεταγραφή" Καρέρα στην ΑΕΚ! Άκυρο σε ΠΑΟΚτζή, τον φτιάχνει για τα καλά

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτή είναι η πρώτη "μεταγραφή" Καρέρα στην ΑΕΚ! Άκυρο σε ΠΑΟΚτζή, τον φτιάχνει για τα καλά

Έρχονται τα πάνω κάτω.

ΑΕΚ: Έστω και αγχωτικά, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τη δεύτερη συνεχόμενη με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, για τη 15η εμβόλιμη αγωνιστική.

Σε αυτήν την αναμέτρηση πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ! Ο Παναγιώτης Τσιντώτας αντικατέστησε τον τραυματία Μπάρκα, μπήκε κρύος στο παιχνίδι, παρά ταύτα έκανε την επέμβαση της βραδιάς γλιτώνοντας την ομάδα του από κάζο.

Τι μπορούμε να κρατήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι του Ιταλού;

Η ομάδα του Δικέφαλου αετού παρότι ήταν ανώτερη για κάποιο περίεργο λόγο, έκατσε πίσω, από το 1-0, το οποίο επετεύχθη πολύ νωρίς, στο 6' της αναμέτρησης! Στο τέλος μάλιστα που ο Αστέρας προσπαθούσε να ισοφαρίσει ο Καρέρα φώναζε στους παίκτες να κρατήσουν τη μπάλα, η οποία συνεχώς χανόταν.

Δεν δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, ήταν ουσιαστική και στο δεύτερο μέρος πέτυχε ξανά γρήγορα το γκολ που τη βοήθησε να αποβάλλει το άγχος της.

Ο τρόπος που σκοράρει όμως ο Φερνάντεθ που χόρεψε όλη την κιτρινόμαυρη άμυνα δίνει δεδομένα τροφή για προβληματισμό.

Αν μη τι άλλο ξεχωριστή αποτέλεσε η παρουσία του Κρίστισιτς. Από μπαλιά του Σέρβου μέσου δημιουργήθηκε το 2-0, το οποίο σημείωσε ο Λιβάγια από ασίστ του Παουλίνιο.

Είναι ξεκάθαρο, ότι ο Καρέρα έχει φτιάξει τον Κρίστισιτς. Το είδαμε και στην Ξάνθη, όπου ο Σέρβος είχε περισσότερο δημιουργικό ρόλο, ανέβαινε και βρισκόταν κοντά στην περιοχή και απείλησε με μακρινά σουτ.

Σε περίπτωση που ο παίκτης κάνει και τρίτο συνεχόμενο ενθαρρυτικό παιχνίδι, τότε δεν αποκλείεται να γίνει μία αναθεώρηση των σκέψεων που υπάρχουν περί αποχώρησής του.

Ο Κρίστισιτς δεν είχε δικαιώσει αυτούς που εισηγήθηκαν τη μεταγραφή του. Σενάρια τον εμφάνιζαν ξενερωμένο και με τάσεις επιστροφής στον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα είχε αναπτυχθεί και φημολογία περί ανταλλαγής του με τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, τον Ισπανό Κάνιας.

Με την αλλαγή ηγεσίας ο νέος τεχνικός του δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη και του έχει δώσει ρόλο που ταιριάζει στον ποδοσφαιριστή. Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει δημιουργικά αρκετά πράγματα από αυτόν.

Απ' ότι φαίνεται τα δεδομένα τείνουν να αλλάξουν και ο Κρίστισιτς να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Καρέρα στην ΑΕΚ. Έστω και εσωτερική.

ΥΓ: Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έκανε μία καταπληκτική επέμβαση. Έσωσε την ΑΕΚ από κάζο. Του αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να είναι ετοιμοπόλεμος. Είναι αδικία για τον ίδιο να μένει καθηλωμένος στον πάγκο. Ο γκολκίπερ πρέπει να παίζει. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags