Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Τον "σκότωσε" αυτός που ήθελε - Έρχεται γκαρντ - Έξαλλοι οπαδοί με Κεμζούρα - Περιμένει ο Τόμιτς!
| 2019-12-20 22:27:00

Τον "σκότωσε" αυτός που ήθελε - Έρχεται γκαρντ - Έξαλλοι οπαδοί με Κεμζούρα - Περιμένει ο Τόμιτς!

του Pick n' Scroll
Τον "σκότωσε" αυτός που ήθελε - Έρχεται γκαρντ - Έξαλλοι οπαδοί με Κεμζούρα - Περιμένει ο Τόμιτς!

Δε βγήκαν στο δεύτερο. Όλα στον αέρα για προπονητή. Φεύγουν παίκτες.

Ο Ολυμπιακός πριν από δύο μέρες κατάφερε να γυρίσει ένα χαμένο παιχνίδι και να πανηγυρίσει κόντρα στη Χίμκι. Το βράδυ της Παρασκευής όμως, έγινε το αντίθετο. 

Στο πρώτο ημίχρονο στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα προηγήθηκε με 50-40 και έδειχνε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πετύχει μία ακόμη νίκη. Ξέχασε, όμως, τον καλό του εαυτό στα αποδυτήρια. Δεν... εμφανίστηκε στην επανάληψη, η άμυνά του έγινε ακόμη χειρότερη, στην επίθεση τα πράγματα ήταν πιο τραγικά και έτσι ήρθε και μάλιστα εύκολα η νίκη των Σέρβων με 88-81.

Τον Ολυμπιακό τον "σκότωσε" ο Λορέντζο Μπράουν με τους 34 πόντους, έναν παίκτη που ήθελαν πριν από κάποιο διάστημα οι Πειραιώτες. Του έκανε ζημιά επίσης και ο Μπίλι Μπάρον με τα τρίποντα που σημείωσε στην τρίτη περίοδο.

Αλλά πιο πολύ τον "καθάρισε" ο εαυτός του. Αυτός που βγήκε ή που δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο κόσμος τα έχει βάλει με τον Κεστούτις Κεμζούρα και η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος προπονητής δεν τα πήγε καλά. Δεν τα πήγε καλά ούτε με τη Χίμκι, αλλά εκεί σώθηκε από τα "εγκλήματα" των Ρώσων.

Κανείς δεν ξέρει αν θα τεθεί και πάλι θέμα προπονητή. Με τον Μίλαν Τόμιτς να παραμένει στο ταμείο ανεργίας και να περιμένει την επόμενή του δουλειά.

Σίγουρα, πάντως, ο Ολυμπιακός θα πάει για γκαρντ με τους Ρότσεστι και Μπάλντγουϊν να δίνουν λίγα πράγματα και τον Πάντερ να είναι μία στον πάγκο και μία στην εξέδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο παρασκήνιο με Κούτρη - "Δεν είναι απόφαση μόνο του Μαρτίνς" - Αυτός ο αντικαταστάτης του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags