Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό - Δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο"
| 2020-01-23 23:30:00

Αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό - Δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

του Μάνου Τσαλγατίδη
Αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό - Δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Τι ομάδα υποστήριζαν αυτοί που έβριζαν τον Βιεϊρίνια;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί της Λαμίας σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας είναι μεν δυναμική, αλλά δεν λες πως το ατού της είναι η τεχνική κατάρτιση των παικτών της.

Ο Δικέφαλος από την πλευρά του για ακόμα ένα παιχνίδι δεν έθελξε, αλλά κατάφερε να πάρει το διπλό σε μία έδρα που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια είναι που φαίνεται το μέταλλο και η καρδιά του πρωταθλητή και ο ΠΑΟΚ έδειξε πως τα έχει και τα δύο.

Από την άλλη δεν μπορεί να μην προβληματίζει άπαντες το γεγονός πως οι "ασπρόμαυροι" δείχνουν στασιμότητα στην απόδοσή τους και δεν βελτιώνονται. Ναι έχει δίκιο ο Φερέιρα πως το γήπεδο ήταν λίγο πιο στεγνό και από την έρημο, ωστόσο δεν μπορεί να μην αναφερθεί πως ο ΠΑΟΚ δεν πετάει... φλόγες από τα μάτια σε κάθε παιχνίδι.

Ωστόσο, αυτή η ομάδα χρειάζεται στήριξη από όλους  και πρέπει όλοι να σταθούν στο πλάι της. Αυτός ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο βρώμικος και ανηλεής που έχει υπάρξει ποτέ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Είναι εξαιρετικά αστείο αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό και στα ΜΜΕ του. Πριν καν προλάβει η ΕΡΤ να δείξει ριπλέι το γκολ, ήδη είχαν ανέβει κείμενα που μιλούσαν για αίσχη και σφαγή της Λαμίας. Καταλαβαίνω πως ο πόνος είναι τεράστιος, αλλά παιδιά τουλάχιστον περιμένετε το ριπλέι.

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έφυγε από τη Λαμία με τον Πασχαλάκη να έχει πάνω του σημάδια από την καρατιά του Μπαράλες, φέτος ο Γιαννούλης φεύγει με μπαταρισμένο το πόδι του.

Καταλαβαίνω πως ποδόσφαιρο είναι, μονομαχίες έχει το άθλημα, κάποιος θα χτυπήσει, αλλά είπαμε όχι και έτσι...

Μία απορία... όλοι αυτοί που βρίζανε και έκαναν χειρονομίες στον Βιεϊρίνια κατά τη διάρκεια της αλλαγής του και που τον... ακολουθούσαν κατά μήκος του γηπέδου μόνο και μόνο για να τον βρίσουν, τι ομάδα υποστήριζαν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο "χουνέρι" σε Σαββίδη - Χτύπημα... κάτω από τη ζώνη σε ΠΑΟΚ - Θα γίνει "κόλαση"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags