Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Βράνιες-Ολυμπιακός 0-0 - Ασέβεια Σιμόες - Δεν ντράπηκε ο Καρέρα - Μεταγραφές τώρα!"
| 2020-01-26 22:50:00

Βράνιες-Ολυμπιακός 0-0 - Ασέβεια Σιμόες - Δεν ντράπηκε ο Καρέρα - Μεταγραφές τώρα!

Sportdog Team
Βράνιες-Ολυμπιακός 0-0 - Ασέβεια Σιμόες - Δεν ντράπηκε ο Καρέρα - Μεταγραφές τώρα!

Σιμάνσκι σαν τον Σιμάο. Μπαλάρα από Οικονόμου. Μπάγεβιτς, είδες;

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Παιδιά αλήθειες να λέμε και να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Όλο το σημερινό ματς (0-0), μια φράση είναι:
Βράνιες-Ολυμπιακός: 0-0

Ε ναι, έχει κάνει κι άλλες ματσάρες ο Βόσνιος σέντερ μπακ, αλλά σήμερα το ‘βγαλε τα μάτια που λέμε και στο χωριό μου. Σαν αυτόν τον τύπο από τους X-Men ήταν, που τη μία στιγμή βρίσκεται εδώ και την άλλη είκοσι μέτρα πιο πέρα. Όλα τα προλάβαινε, όλα τα σκούπιζε, όλα τα απέκρουε και με ψυχραιμία μοναδική μάλιστα. Ούτε υποψία κίτρινης κάρτας δεν πέρασε από δίπλα του, τη στιγμή που ο ανήμπορος Σιμόες κονόμησε δύο δίκαιες, δικαιότατες και πήρε την άγουσα για τ’ αποδυτήρια. Και θα βγει αύριο μεθαύριο να γκρινιάζει (διαρροές…) σε κάνα οπαδικό έντυπο ότι ο καριόλης ο διαιτητής δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα του.

Πόσο σεβάστηκε όμως ο Σιμόες τα εισιτήρια που πλήρωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για να πάνε στο ΟΑΚΑ να δούνε την ομάδα τους; Κι αυτός και ο έτερος καπαδόκης ο Κρστίτσιτς, που αν έπαιζε σε ελληνική ταινία θα ήταν βοηθός του Ζήκου του μπακαλόγατου. Για να μην μιλήσω για τον Σιμάνσκι, που θύμισε Σιμάο. Και άλλα δεν λέω για την περίπτωσή του, γιατί μας διαβάζουν και παιδιά και δεν πρέπει να δίνουμε το κακό παράδειγμα…



Να πούμε όμως κι έναν καλό λόγο, ότι ο Καρέρα δεν είναι τυφλός και εμπιστεύεται το ένστικτό του περισσότερο απ’ το κομποσκοίνι του. Όταν είδε ότι δεν τράβαγε η αρχική του σύνθεση και ότι ο  Ολυμπιακός την είχε κάνει με τα κρεμμυδάκια την ΑΕΚ στο πρώτο ημίωρο, δεν ντράπηκε να παραδεχθεί το λάθος του, ούτε περίμενε να συμπληρωθεί και καλά ημίχρονο για  δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον Πολωνό μέσο που δεν τράβαγε ούτε με βίντσι. Άντε στο καλό και σύρε στη μανούλα σου να σου κάνει εντριβές. Κι από εκεί και πέρα κάπως πήρε επάνω της   ΑΕΚ και κάπως το ισορρόπησε το ματσάκι.

Ως το εξηκοστό λεπτό όμως, όχι παραπάνω. Κι αυτό γιατί μπορεί ο Βέρντε να αφυδάτωσε από δεξιά τον Τσιμίκα και ο Λιβάγια να ενίσχυσε από αριστερά τον παραπαίοντα Λόπες, αλλά ο Μάνταλος ήταν σε άλλο γήπεδο. Όπου ήθελε έπαιζε, όποτε ήθελε μάρκαρε, όπως ήθελε πάσαρε. Και την περισσότερη ώρα κρυβότανε πιο αποτελεσματικά κι από τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Να τον βλέπει ο αρχιληστής εκ Τρικάλων και να πρασινίζει από τη ζήλεια του!

Αλλά δεν τον ήθελε το τόπι τον Ολυμπιακό. Δεν τον ήθελε ούτε ο Βράνιες, το είπαμε, και δεν τον ήθελε ούτε ο Οικονόμου. Ο οποίος ύστερα από ένα αισχρό πρώτο ημίχρονο, μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να παίξει μπαλάρα. Και τα κατάφερε μια χαρά τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Κι έκανε και τη μύτη του μαντάρα, αλλά δεν πειράζει σαν τον Σαμψών είναι, όλη η δύναμη του αποθηκεύεται στο μαλλί.

Πέρα από πλάκα όμως, η λειψανδρία της ΑΕΚ φάνηκε για μια ακόμη φορά και δεν πρόκειται μια ζωή ο Βόσνιος (τον είδε ο Μπάγεβιτς;) να βγάζει το φίδι απ’ την τρύπα. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και πάρτον κάτω. Είναι ώρα για μεταγραφές και ας καθυστερήσει και κάνα μηνάκι η Αγιά Σοφιά. Τι το θες το γήπεδο δηλαδή, άμα δεν βλέπεται η ομάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο ΟΑΚΑ με άσο του Ολυμπιακού - "Έβραζε" το γήπεδο - "Κράξιμο" και σε Σάββα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags