Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Τελειώνει" τον Φερέιρα ο Δώνης - "Έγκλημα" με Βιεϊρίνια - Τι παικταρά έφερες ρε Ρόκα!
| 2020-02-02 22:41:00

"Τελειώνει" τον Φερέιρα ο Δώνης - "Έγκλημα" με Βιεϊρίνια - Τι παικταρά έφερες ρε Ρόκα!

του Βαγγέλη Καράμαλη
"Τελειώνει" τον Φερέιρα ο Δώνης - "Έγκλημα" με Βιεϊρίνια - Τι παικταρά έφερες ρε Ρόκα!

Κατηφόρα στο ΟΑΚΑ. Είδε άλλο ματς. Ο... αδιάφορος του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πήρε πιο άνετα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-0 τη νίκη. Οι Πράσινοι ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του γηπέδου και ίσως για πρώτη φορά φέτος, είδαμε τον Δικέφαλο να δείχνει τόσο κατώτερος από τον αντίπαλο.

Οι «ασπρόμαυροι» σε κανένα ντέρμπι στη φετινή σεζόν δεν ήταν καλοί, ούτε με ΑΕΚ – Άρη και Παναθηναϊκό εντός ούτε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός, όμως στο ΟΑΚΑ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το γήπεδο κατηφόριζε. Ο Γιώργος Δώνης κέρδισε κατά κράτος στην τακτική τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος όχι μόνο παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, αλλά μετά το ματς δήλωσε ότι η ομάδα του μπήκε καλά στο γήπεδο και τους έλειψε η αποτελεσματικότητα. Άλλο ματς τελείως δηλαδή είδε ο Φερέιρα, για τον οποίο πλέον έχει φουντώσει η κριτική, ενώ υπάρχουν και ιδιαιτέρως «αιχμηρά» δημοσιεύματα εναντίον του σε Μέσα που είναι κοντά στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος για ακόμα ντέρμπι παρουσιάστηκε αδιάβαστος, ενώ παρότι είδε τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να περάσει τη σέντρα στο πρώτο 45λεπτο, έκανε τις αλλαγές του μετά τα δύο γκολ. Μάλιστα, η πρώτη του κίνηση ήταν η είσοδος του Μπίσεσβαρ, ο οποίος για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο παραμένει εκτός 11αδας, ενώ είναι φανερό πως δεν γίνεται να ξεκινάει στη θέση του βασικού εξτρέμ (και να μένει για 70 λεπτά!) ο Βιεϊρίνια αντί των Πέλκα ή Μπέσισβαρ. Για τον Ολλανδό πάντως, πρέπει να τονίσουμε πως στο ΟΑΚΑ έμοιαζε κάπως αδιάφορος, προφανώς... ξενερωμένος από την αντιμετώπισε που έχει από τον προπονητή του.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η νίκη αυτή προφανώς και τον... ανεβάζει επίπεδο, καθώς ήταν η δεύτερη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Η επική ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ με 3-2 αμφισβητήθηκε από κάποιους και... χρεώθηκε στην κάκιστη εμφάνιση της Ένωσης, όμως σήμερα ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του έδωσαν απαντήσεις.

Μάλιστα, εκτός από τους... συνήθεις υπόπτους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη και Διούδη, τρομερή εμφάνιση έκανε και ο Ζαχίντ, ο οποίος δείχνει ότι αξίζει να γίνει μία προσπάθεια για να μείνει στο Τριφύλλι και την επόμενη σεζόν, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Νάγκι. Ο Ούγγρος άσος έβγαλε 90λεπτο, παρότι δεν είναι ακόμα στο 100% από αγωνιστικής πλευράς και επιβεβαίωσε τον Ρόκα ο οποίος επέμενε να τον φέρει. Αν είχαν γίνει ανάλογες-στοχευμένες κινήσεις και το καλοκαίρι, η πορεία του Παναθηναϊκού θα ήταν διαφορετική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Έξαλλος ο Σαββίδης, θα τον... τελειώσει τώρα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags