Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Τι έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ; - Τους λείπει η κ@υλα - Λάθος με Μίσιτς - Φερέιρα, ξεστραβώσου!"
| 2020-02-02 23:25:00

Τι έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ; - Τους λείπει η κ@υλα - Λάθος με Μίσιτς - Φερέιρα, ξεστραβώσου!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τι έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ; - Τους λείπει η κ@υλα - Λάθος με Μίσιτς - Φερέιρα, ξεστραβώσου!

Φταίει το σκάνδαλο της ΕΕΑ. Ξέχασαν την μπάλα;

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αλήθεια, τι έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ; Μακρινές μπαλιές, καθόλου υπομονή και αβίαστα λάθη...

Η παραπάνω πρόταση περιγράφει όλο το παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» στο ΟΑΚΑ

Ο Δικέφαλος ήταν άνευρος, μπερδεμένος και από τα μάτια έλειπε για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν, αυτό το πάθος, αυτή η... κ@υλα που είχαν στα μάτια τους πέρυσι, αλλά και στους αγώνες με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν πως το μυαλό τους δεν ήταν στο γήπεδο στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αρκετά... παιδικά λάθη, που από δύο από αυτά προήλθαν τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο Φερέιρα για ακόμα μια φορά κατέβασε την ομάδα με τους Μαουρίσιο και Εσίτι στα χαφ και τον Μίσιτς σε ρόλο μεσοεπιθετικού.

Ναι η αλήθεια είναι πως ο Μίσιτς μπορεί να παίξει και εκεί σε περίπτωση ανάγκης, αλλά με τον Κροάτη εκεί, ο Δικέφαλος χάνει όλη του τη δυναμική στο χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Μπορεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ να μην... μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι, αλλά ο Φερέιρα δεν είναι άμοιρος ευθυνών! Δεν γίνεται να μην βλέπει πως Εσίτι και Μαουρίσιο δεν ταιριάζουν μαζί στα χαφ. Κατανοώ πως ο Πορτογάλος ήθελε και θέλει να αλλάξει όλη τη περσινή νοοτροπία και τρόπο παιχνιδιού των παικτών του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ήρθε η στιγμή να δει την αλήθεια κατάματα. Αυτό που θέλει να κάνει δεν του βγαίνει. Οπότε ή θα βάλει νερό στο κρασί του και θα δει όλο το θέμα αλλιώς, ή ο Δικέφαλος θα συνεχίσει να είναι το ίδιο κακός και προβλέψιμος, 

Δυστυχώς, όποιος αντίπαλος πιέσει ψηλά τον ΠΑΟΚ και του κλείσει τον αριστερό διάδρομο, τότε αυτόματα έχει κλειδώσει το παιχνίδι του Δικεφάλου και το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Σίγουρα κανείς στον οργανισμό των «ασπρόμαυρων» δεν ψάχνει δικαιολογίες, αλλά φάνηκε τελικά πως η εισήγηση-σκάνδαλο της ΕΕΑ, αλλά και όσα έγιναν μετά από αυτή επηρέασαν αρκετά τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μπορέσουν να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους.

Αυτή η ομάδα δεν είναι δυνατόν να ξέχασε τη μπάλα που ξέρει. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οι αήττητοι πρωταθλητές και νταμπλούχοι Ελλάδος. Ότι και αν συμβαίνει πρέπει να λυθεί άμεσα, έτσι ώστε ο Δικέφαλος να παρουσιαστεί βελτιωμένος την Τετάρτη κιόλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πληροφορία-βόμβα από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Έξαλλος ο Σαββίδης, θα τον... τελειώσει τώρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags