Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Καρέρα ο Φερέιρα - Έμαθαν μπάλα με Πέλκα - Συγκλονιστικός Μακέντα - Ερώτηση για Δώνη!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-12 23:00:00

Καρέρα ο Φερέιρα - Έμαθαν μπάλα με Πέλκα - Συγκλονιστικός Μακέντα - Ερώτηση για Δώνη!

Sportdog Team
Καρέρα ο Φερέιρα - Έμαθαν μπάλα με Πέλκα - Συγκλονιστικός Μακέντα - Ερώτηση για Δώνη!

Ζεϊμπεκιά Πασχαλάκη. Εξόντωσε τα σπουργίτια! Φοβερό δίδυμο. 

Κι όπως καθόμαστε στο καφενείο του Λουκά στο Παγκράτι και βλέπουμε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, πετάγεται θαμώνας μεσόκοπος, μερακλής, ψημένος απ' τα γήπεδα και λέει τη μεγάλη παρόλα:

"Ρε φίλε, εμάς δεν μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε τους αγώνες. Εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε την κατοχή"!

Έτσι είναι παιδιά, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Συνταγή ΑΕΚ, συνταγή Καρέρα εφάρμοσε σήμερα ο Φερέιρα στο ΟΑΚΑ. Θέλεις τη μπάλα Παναθηναϊκέ, τη γουστάρεις, τη λιγουρεύεσαι που λέει κι ο Άδωνις; Πάρτηνα όλη δικιά σου, κορώνα στο κεφάλι σου! Κι άμα ξέρεις τι να την κάνεις, έλα να μου το πεις κι εμένα.

Ε, δεν ξέρανε...

Τα ματάκια των πράσινων οπαδών πονέσανε από το διαρκές γύρω γύρω της μπάλας, τ' άντερά τους φιόγκο δεθήκανε. Μόνο ο Χατζηθεοδωρίδης μπήκε στην περιοχή στο ένατο λεπτό, ίσα ίσα για να δολοφονήσει ένα σμήνος περιστέρια. Και στην αμέσως επόμενη φάση τον πήρε απ' το χεράκι του Πέλκα, κι αυτόν και την υπόλοιπη άμυνα του ΠΑΟ, και τους είπε:

"Ελάτε τώρα γίδια να σας μάθω μπάλα"!

Και τους έμαθε...

Κάπου εκεί τελείωσε η υπόθεση πρόκριση για τις δύο ομάδες και θα είχε λάβει διαστάσεις θριάμβου για τον ΠΑΟΚ το στόρι, αν ο Μπίσεσβαρ δεν έβλεπε το τέρμα σαν κουμπότρυπα. Όλα σωστά τα έκανε ο Ολλανδός, μέχρι που μάρκαρε κιόλας (πάρτε ψωμί παιδιά!), αλλά όταν έφτανε κοντά στα δίχτυα γινότανε νερό το αίμα του. Και εξόντωνε τα σπουργίτια!

Ως εκ τούτου μόνο σε μερικές λεπτομέρειες μπορεί να  σταθεί κανείς. Στη συγκλονιστική εμφάνιση, ας πούμε, του Μακέντα, σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ο Περέα δεν είναι σέντερ φορ...

Στη ζεϊμπεκιά του Πασχαλάκη, εκεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που δείχνει γιατί πρώτος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι ο απλώς καλούτσικος Ζίφκοβιτς. 

Και στην απόδοση του Βιεϊρίνια στη θέση του δεξιού μπακ. Καταπληκτικό δίδυμο με Λημνιό, ηρεμία, σταθερότητα, αρχοντικό στιλ. Μπορεί να θέλει να παίζει εξτρέμ, αλλά άλλη είναι η θέση του.

Και μια ερώτηση για το τέλος:

Πώς του φαίνεται τώρα του Δώνη η ιδέα του ροτέισιον με την ΑΕΚ; Καλή ή κακή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βάζουν "μπουρλότο" στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Σοβαρή πιθανότητα να μη γίνει καθόλου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags