Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τεράστια η διαφορά με ΠΑΟ - Περσινός Πασχαλάκης - Όργια Βιεϊρίνια στα μπακ - Κόκκινη στον Δώνη
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-12 22:08:00

Τεράστια η διαφορά με ΠΑΟ - Περσινός Πασχαλάκης - Όργια Βιεϊρίνια στα μπακ - Κόκκινη στον Δώνη

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τεράστια η διαφορά με ΠΑΟ - Περσινός Πασχαλάκης - Όργια Βιεϊρίνια στα μπακ - Κόκκινη στον Δώνη

Πέλκας χωρίς άγχος. Χαστούκι για ΠΑΟΚ. Θύμισε... Καράτε Κιντ!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 και πήρε μία εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου περιμένει υπομονετικά να μάθει τον αντίπαλό του.

Ουσιαστικά ο αγώνας διήρκεσε 11 λεπτά, όσο χρόνο χρειάστηκε δηλαδή ο Δικέφαλος για να σκοράρει και να σφραγίσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε από το καλημέρα. Ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι στο ξεκίνημα του αγώνα, βρήκε το γκολ που χρειαζόταν για να κλείσει και τυπικά θέση στα ημιτελικά και από εκεί και έπειτα πήγε... σβηστά μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Πέλκας έδειξε πως σιγά-σιγά αποβάλλει το άγχος από πάνω του και έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Επίσης, ο Πασχαλάκης αν εξαιρέσει κανείς ένα λάθος όπου του έφυγε η μπάλα από τα χέρια από την υπερβολική σιγουριά, δείχνει πως έχει επανέλθει στην περσινή του κατάσταση και δεν τον έχει επηρεάσει το γεγονός πως θα αγωνίζεται μόνο στους αγώνες Κυπέλλου.

Η αλήθεια είναι πως η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα ήταν ένα πολύ ηχηρό χαστούκι στους "ασπρόμαυρους", που τους έκανε να ξυπνήσουν και να δουν καθαρά, πως μπορεί να είναι η πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα, ωστόσο αν δεν παίξουν ποδόσφαιρο, τότε δεν θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους. Ευτυχώς όλοι στον Δικέφαλο ξύπνησαν και για να πω την αλήθεια αυτό έγινε στο καταλληλότερο σημείο της σεζόν.

Νομίζω, πως όλοι μπορούμε να παραδεχθούμε ότι ο Βιεϊρίνια είναι χάρμα οφθαλμών αγωνιζόμενος στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Πορτογάλος γνωρίζει άριστα τη θέση και αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι.

Το μοναδικό... φάουλ του διαιτητή Φάμπρι ήταν η φάση του 56ου λεπτού, εκεί που ο Δώνης ως άλλος Ντάνιελ από το Καράτε Κιντ βρήκε τον Πασχαλάκη στο στήθος με τις τάπες. Εκεί ο Ιταλός ρέφερι έπρεπε να αποβάλλει τον παίκτη του Παναθηναϊκού και όχι να του δείξει απλά την κίτρινη κάρτα.

Τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά για το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", θα τα πούμε άλλη φορά...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάζουν "μπουρλότο" στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Σοβαρή πιθανότητα να μη γίνει καθόλου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags