Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πουθενά με 30 λεπτά - Ανέστησε Χίγκινς - Κίνδυνος αποκλεισμού - Λάθη Πιτίνο - Θέλουν... Γιούντο!
Μπάσκετ
| 2020-02-21 23:47:00

Πουθενά με 30 λεπτά - Ανέστησε Χίγκινς - Κίνδυνος αποκλεισμού - Λάθη Πιτίνο - Θέλουν... Γιούντο!

του Pick n' Scroll
Πουθενά με 30 λεπτά - Ανέστησε Χίγκινς - Κίνδυνος αποκλεισμού - Λάθη Πιτίνο - Θέλουν... Γιούντο!

Τι έγινε με Καλάθη. Ποια πεντάδα; "Όργια" Μπέντιλ αλλά...

Ο Παναθηναϊκός ήταν για περίπου 30 λεπτά πολύ καλός, αλλά για να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα δεν φτάνει τόσο. Χρειάζεται να είσαι αποτελεσματικός και στα 40 λεπτά για να ρίξεις στο παρκέ μία ομάδα πολύ πιο ποιοτική και πολύ πιο ακριβή, όπως είναι οι Καταλανοί. Οι τελευταίοι έπαιξαν και πάλι χωρίς κλασικό πλέι-μέικερ, αφού έλειπαν ο Ερτέλ με τον Πάνγκος, βρήκαν, όμως, τον τρόπο να πάρουν τους δύο βαθμούς. Ο Ντιλέινι έπαιξε και για τους απόντες συμπαίκτες του, ενώ ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στην Μπαρτσελόνα έκανε ο Χίγκινς.

Ο Παναθηναϊκός είχε σε τρομερή βραδιά τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο Καλάθης έκανε για μία ακόμη φορά πολλά πράγματα, αλλά αφενός δεν ήταν καλός στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, αφετέρου προς το τέλος του ματς δεν βρήκε η ομάδα του παίκτες να τον καλύψουν. Να δώσουν αυτά, που δεν μπορούσε αυτός.

Με την ήττα αυτή ο Παναθηναϊκός έχασε έδαφος για την πεντάδα, ενώ θεωρητικά κινδυνεύει με αποκλεισμό, καθώς μάλιστα ακολουθεί και το πιο δύσκολο παιχνίδι, την Δευτέρα, με την Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Ο Ρικ Πιτίνο έβγαλε από το μανίκι του τον Μπέντιλ, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στο «τριφύλλι», στο τέλος, όμως, ο Αμερικάνος προπονητής δεν μπόρεσε να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Ετσι η ομάδα του έχασε και μάλιστα άνετα στο τέλος.

Ολοι οι Παναθηναϊκοί αυτό, που περιμένουν πλέον είναι ποιος ψηλός θα αποκτηθεί. Την Τετάρτη λήγει η προθεσμία και η αγωνία ανεβαίνει. Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να έχει γίνει γνωστός ο εκλεκτός του Πιτίνο, που αυτή την στιγμή ουδείς ξέρει από ποιο πρωτάθλημα θα προέρχεται. Οι Παναθηναϊκοί, πάντως, ζουν και αναπνέουν με το όνομα του Εκπε Γιούντο, που είχε εντυπωσιάσει παλιότερα με την Φενέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη αντίδραση της Θ.13 μετά τις βόμβες Γιαννακόπουλου - Τι έγινε στο ΟΑΚΑ με Μπαρτσα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags