Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας - Ολυμπιακός: Έχασε την οκτάδα - Δουλειά Μπαρτζώκα - Αυτός ήταν μοιραίος - Τον σκότωσε ο... ΑΕΚτζής
Μπάσκετ
| 2020-02-27 23:37:00

Έχασε την οκτάδα - Δουλειά Μπαρτζώκα - Αυτός ήταν μοιραίος - Τον σκότωσε ο... ΑΕΚτζής

του Pick n' Scroll
Έχασε την οκτάδα - Δουλειά Μπαρτζώκα - Αυτός ήταν μοιραίος - Τον σκότωσε ο... ΑΕΚτζής

Αυτοκτονία! Όπως με ΠΑΟ. Καλύτερα 20άρα. Κόλαση στο ΣΕΦ.

Γιώργος Μπαρτζώκας - Ολυμπιακός: Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ. Εχασε δικό του παιχνίδι από την Μακάμπι και μαζί μία ευκαιρία να πάει με σούπερ ψυχολογία στο ντέρμπι της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό, μία ευκαιρία επίσης να κάνει σημαντικό βήμα για τη πρόκριση στην οκτάδα.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η δουλειά, που έχει κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο λίγο διάστημα, που βρίσκεται στον Πειραιά. Η άμυνα ήταν ατσάλι, ο Μπόλντγουϊν οργίαζε, κάνοντας το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού. Παράλληλα τα νέα πρόσωπα των Πειραιωτών βοήθησαν, φάνηκε πιο πολύ ο ΜακΚίσικ, αλλά και ο Μπάικς στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε την ποιότητά του.

Τα εύκολα λάθη, όμως, ήταν πολλά για τον Ολυμπιακό και κόστισαν. Λάθη καθόλη την διάρκεια του ματς και κυρίως όταν πέρασε μπροστά με 62-55. Ο Παπανικολάου έκανε αχρείαστο φάουλ στο τρίποντο στον Ουίλμπεκιν, ο Μπόλντγουϊν ενώ ήταν εξαιρετικός ήταν μοιραίος, όπως και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Τότε δεν είχε κάνει φάουλ στον Παπαγιάννη. Τώρα άφησε μόνο του στο τρίποντο τον Ουίλμπεκιν και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ σκότωσε τον Ολυμπιακό.

Καλύτερα έτσι όπως πήγαν τα πράγματα θα ήταν οι Πειραιώτες να χάσουν με 20 πόντους παρά έτσι, όπως έχασαν. Ηταν ψυχοφθόρος ο τρόπος και σίγουρα θα μπορούσαν να γυρίσουν στον Πειραιά με τους δύο βαθμούς.

Δεν έγινε, όμως, συνεχίζουν να ελπίζουν για την οκτάδα, αρκεί να κερδίσουν την Τρίτη τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος θα γεμίσει από άκρη σε άκρη το ΣΕΦ, είναι ζεστός με αυτό, που φτιάχνει ο Μπαρτζώκας, ενώ θα επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ, που δεν έπαιξε σήμερα.

Όπως είναι τώρα τα πράγματα, ο Ολυμπιακός έχει σφυγμό, ενώ ο Παναθηναϊκός όχι και τόσο. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, όμως, όλα γίνονται και την Τρίτη θα φανεί ποιος θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "μπαμ" στον Ολυμπιακό! Πουλάει τον παικταρά και τα... σκάει για Έλληνα άσο - Αυτόν φέρνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags