Facebook Pixel Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Ποια ελληνική ομάδα τρέχει έτσι; - Απάντηση Μασούρα στο κράξιμο!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-28 01:47:00

Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Ποια ελληνική ομάδα τρέχει έτσι; - Απάντηση Μασούρα στο κράξιμο!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Ποια ελληνική ομάδα τρέχει έτσι; - Απάντηση Μασούρα στο κράξιμο!

Τρομερό θαύμα. Νέος Βαλμπουενά. Μεταγραφή για Τσιμίκα, Ομάρ.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές της ιστορίας του έζησε ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο, όπου γύρισε από την κόλαση και πήρε μία απίστευτα μάγκικη πρόκριση. Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Αγγλία με το εις βάρος τους 0-1, προηγήθηκαν, πήγαν το ματς στην παράταση απέναντι σε μία ομάδα που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και παρότι ισοφαρίστηκαν στο 113’, κατάφεραν να σκοράρουν στο 120’.

Πρόκειται για μία τεράστια νίκη και δικαίωση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρότι έχει τον Ολυμπιακό πρώτο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ακόμα στα τέλη Φεβρουαρίου, συνεχίζει να δέχεται κριτική. Ο Πορτογάλος κόουτς μέσα σε μία εβδομάδα νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το βράδυ της Πέμπτης... πάτησε την Άρσεναλ, παίρνοντας άριστα στην τακτική και πιάνοντας στον ύπνο τον Μικέλ Αρτέρα. Οι Πειραιώτες παίζοντας χωρίς τον τιμωρημένο βασικό τους στόπερ (Σεμέδο), με τον Σουντανί τραυματία, τον Ποντένσε στη Γουλβς και τον Φορτούνη στην Αθήνα για το... καλό της ομάδας (όπως είπε ο κόουτς), πανηγύρισαν μία επιτυχία που θα μνημονεύουν για χρόνια.

Ο Μαρτίνς δικαιώθηκε απόλυτα με το 4-3-3, κοίμησε την Άρσεναλ και έβγαλε άνετα το ημίχρονο, βρήκε το γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στη συνέχεια κράτησε άνετα μέχρι την παράταση. Κι ενώ όλοι περίμεναν πως ο Ολυμπιακός θα... έσκαγε στον έξτρα χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να τρέχουν, να αντέχουν απέναντι στην πίεση και παρότι δέχθηκαν και γκολ, αντέδρασαν άμεσα και πήραν τη νίκη-πρόκριση. Ποια άλλη ελληνική ομάδα μπορεί να τρέχει μέχρι το 120’ και να βρίσκει γκολ σε αυτή την έδρα; Ξεκάθαρο έργο Μαρτίνς και αυτό!

Επίσης, τη στιγμή που η πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού κράζει τον Μασούρα, ακόμα και στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, ο Μαρτίνς τον στηρίζει και ο Έλληνας άσος έδωσε απαντήσεις στο Λονδίνο. Δείτε ξανά το γκολ της νίκης του Ελ Αραμπί και προσέξτε ότι η εκπληκτική σέντρα προέρχεται από τα πόδια του Μασούρα, ο οποίος κυνηγάει την μπάλα, δεν πέφτει παρά το φάουλ που του γίνεται και σαν άλλος... Βαλμπουενά, βρίσκει τον Μαροκινό που σκοράρει και στέλνει τους «ερυθρολεύκους» στους «16» του Europa League.

Ματσάρα έκαναν βέβαια και οι Τσιμίκας – Ελαμπντελαουί, που ίσως πήραν και μεταγραφή μετά την εμφάνισή τους στο Λονδίνο, ενώ εξαιρετικοί ήταν στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ και Μπα, που έχουν ελάχιστα παιχνίδια μαζί ως δίδυμο. Ο Ελ Αραμπί έτρεξε ασταμάτητα και το... κάρφωσε όταν έπρεπε, ενώ ο Βαλμπουενά για τρίτο σερί 90λεπτο ήταν συγκλονιστικός.

Όσο για τη συνέχεια; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε πως θα έρθουν ακόμα καλύτερα. Το σίγουρο πάντως είναι πως πλέον ο Ολυμπιακός θα κοντράρει κάθε αντίπαλο, χωρίς φόβο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΙΚΟ πανό των Ολυμπιακών για Κορωνοϊό στο Emirates - "Έκλαψαν" και οι Άγγλοι (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags