Facebook Pixel Άρθρο για Παναθηναϊκό: "Ούτε ο Ιτούδης το περίμενε - Έχουν δίκιο οι οπαδοί - "Εγκλήματα" Πιτίνο"
| 2020-03-05 23:04:00

Ούτε ο Ιτούδης το περίμενε - Τι θα κάνει αν περάσει; - Έχουν δίκιο οι οπαδοί - "Εγκλήματα" Πιτίνο

του Pick n' Scroll
Ούτε ο Ιτούδης το περίμενε - Τι θα κάνει αν περάσει; - Έχουν δίκιο οι οπαδοί - "Εγκλήματα" Πιτίνο

Φοβερά πράγματα με Βουγιούκα, Φριντέτ, Τζόνσον. Σκάει βόμβα Δημήτρη;

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία από τις βαριές του φετινές ήττες πριν από λίγο, χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άθλιος αγωνιστικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να κάνει έναν περίπατο που δεν περίμενε.

Πλέον οι "πράσινοι" μπαίνουν σε περιπέτειες, όσον αφορά στη πρόκριση στην οκτάδα και θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να μην την πατήσουν.

Αλλά και εδώ που τα λέμε και να περάσει στην οκτάδα το "τριφύλλι", τι να κάνει εκεί με την εικόνα που παρουσιάζει; 

Κόντρα στον Ολυμπιακό εμφάνισε τσαγανό, πάθος, αλλά έχασε από την αστοχία του στα τρίποντα. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όμως, επανήλθε στο πλαδαρό πρόσωπο που έδειχνε πριν από το ΣΕΦ και πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα.

Ο κόσμος αποδοκίμασε τους πάντες στο ΟΑΚΑ και απόλυτα δικαιολογημένα, αφού αυτός ο Παναθηναϊκός που εμφανίστηκε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ήταν απαράδεκτος.

Σαφώς βέλη πέφτουν και στον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος, όπως δείχνει η εικόνα της ομάδας, δεν μπορεί να την εμπνεύσει. Δεν είναι μόνο ότι ο Παναθηναϊκός παίζει κακό μπάσκετ, είναι και ότι δεν παίζει με το πάθος που θα έπρεπε να παίζει.

Ο Πιτίνο βάζει τη μία φορά τον ένα παίκτη και την άλλη τον εξαφανίζει. Οπως τον Βουγιούκα. Τον πανάκριβο Φριντέτ τον έχει κάνει να φαίνεται παίκτης δεύτερης και τρίτης επιλογής. Παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Τζόνσον από το ΝΒΑ και παίζει χειρότερα από τον πιτσιρικά τον Παπαδάκη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι κι αυτός πολύ απογοητευμένος με αυτό που βλέπει και τις επόμενες ώρες κάτι θα πρέπει να κάνει και αυτός μήπως και αλλάξει κάπως η κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags