Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Γεια σας" Γιαννακόπουλου και ταφόπλακα στον ΠΑΟ
| 2020-05-20 19:02:00

Τι σχέση έχουν οι Κινέζοι με τον Βαγιαννίδη - "Γεια σας" Γιαννακόπουλου και ταφόπλακα στον ΠΑΟ

του Κώστα Γκόντζου
Τι σχέση έχουν οι Κινέζοι με τον Βαγιαννίδη - "Γεια σας" Γιαννακόπουλου και ταφόπλακα στον ΠΑΟ

Παναθηναϊκός: Και ξαφνικά σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα, χάσαμε και τους... Κινέζους.

Ναι, έτσι όμορφα όπως εμφανίστηκαν κάποια στιγμή και αφού έκαναν τον αναμενόμενο κύκλο τους (δηλαδή δύο περίπου μέρες φασαρία και... σιγουριά ότι είναι τελειωμένη η ιστορία, μια δυο μερούλες με το... απομένουν κάποιες λεπτομέρειες) πήγαν κι αυτοί εκεί που είχαν πάει και οι προηγούμενοι πάσης φύσεως και εθνικότητας.

Θα μου πείτε, ξέρεις κάτι σχετικό;

Όχι τίποτα δεν ξέρω και ειδικά... σχετικό.

Απλά παρατηρώ ότι ξαφνικά... έτσι... χωρίς κανένα προφανή λόγο... χωρίς να μάθουμε κάτι σχετικό... οι Κινέζοι αποσύρθηκαν από το προσκήνιο.

Από το προσκήνιο των... ΜΜΕ για την ακρίβεια, καθώς άλλωστε μόνο εκεί είχαν εμφανιστεί.

Αναζητώντας λοιπόν κάποια πιθανή εξήγηση του φαινομένου και επηρεασμένος όσο νάναι από την σημειολογία και συνωμοσιολογία των καιρών, προσπάθησα αλλά μάταια να βρω κάτι που να επηρέασε έτσι ή αλλιώς το όλο "πρότζεκτ", κάτι που να το εμπόδισε ή να άλλαξε τα δεδομένα ή οτιδήποτε άλλο.

Καθώς λογική εξήγηση δεν υπάρχει.

Αν ήταν τόσο προχωρημένο και τελειωμένο γιατί να εξαφανιστεί έτσι απότομα η όλη ιστορία και κανείς αν μην ξέρει αυτή την στιγμή τι γίνεται;

Ψάχνοντας λοιπόν τι άλλαξε τελικά στη λεγόμενη Παναθηναϊκή πραγματικότητα των τελευταίων ημερών, που να μπόρεσε να επηρεάσει ή και να... προκαλέσει πιθανά αυτό το φαινόμενο, της ξαφνικής ολικής εξαφάνισης δηλαδή από την Παναθηναϊκή καθημερινότητα των... Κινέζων, δεν βρήκα τίποτα.

Τίποτα βέβαια, εκτός από ένα πράγμα.

Το οποίο στο ξεκίνημα της ιστορίας το έλεγα έτσι, σαν θεωρία... συνωμοσίας και λίγο για πλάκα, αλλά τελικά φαίνεται πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Αυτό που λοιπόν που άλλαξε, ή αν θέλετε... δεν έγινε όπως αναμενόταν, ήταν η δημόσια συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που είχε προαναγγελθεί ημιεπισήμως για την προηγούμενη Παρασκευή.

Αναβλήθηκε λοιπόν η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πήγε όπως λέει το ρεπορτάζ για τις αρχές Ιουνίου, για λόγους που ο ίδιος ξέρει και επέλεξε.

Το φοβερό λοιπόν -και... συμπτωματικό άραγε- είναι, πως με το έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέθεσε για τις αρχές Ιούνη την συνέντευξη στην οποία όπως λέγεται, θα αποκάλυπτε τα σχέδια και τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα στο Παναθηναϊκό στο μπάσκετ αλλά και όχι μόνο, για το γηπεδικό και μια σειρά άλλα καυτά θέματα που αφορούν ΟΛΟ τον Παναθηναϊκό, μας τελείωσαν ξαφνικά και οι... Κινέζοι.

Κανείς πια δεν έλεγε κάτι σχετικό, κανείς δεν μας ενημέρωνε  με "αποκλειστικές πληροφορίες" σε ποιο σημείο είναι το ντιλ, αν προχώρησε, αν κόλλησε, αν ολοκληρώθηκε και όλα τα σχετικά και το πιο περίεργο, κανείς δεν... αναρωτήθηκε κιόλας τι έγινε τελικά με τους Κινέζους.

Αντίθετα σύσσωμο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως και η καθημερινότητα του συλλόγου, αντικατέστησαν μέσα σε ένα απόγευμα τις εξελίξεις με τους Κινέζους με τις εξελίξεις για τον... Βαγιαννίδη.



Τι... Κινέζοι δηλαδή, τι... Βαγιαννίδης, ένα πράγμα.

Κι απ' ότι είδα, αναλόγων... διαστάσεων και ενδιαφέροντος.

Τουλάχιστον σε σχέση με τον... χώρο που καταλάμβαναν οι δύο "ειδήσεις" και η όποια εξέλιξή τους στα πρωτοσέλιδα, στα σάιτ και φυσικά όπως πάντα γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις και στα πράσινα στέκια και φόρουμ του διαδικτύου και των βραδινών ραδιοφωνικών εκπομπών λόγου.

Πολύ ωραία λοιπόν.

Τώρα μετά απ' όλα αυτά, εγώ και νομίζω και κάθε λογικός άνθρωπος τι θέλετε να υποθέσω;

Να πάρω την πιο απλή και ανώδυνη εξήγηση, ότι όλα αυτά ήταν απλά τυχαία, ότι έπεσαν μαζεμένες οι... συμπτώσεις και τίποτα δεν σημαίνει το όλο σκηνικό.

Να το δεχτώ κι αυτό.

Αλλά αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σ' όλη την πιάτσα που να αναρωτιόταν, να είχε έτσι την απορία ρε παιδάκι μου, τι έγινε τελικά με τους Κινέζους;

Ειλικρινά περίεργα πράγματα.

Οπότε να πάρω τη δεύτερη περίπτωση;

Και να υποθέσω ότι αυτό που έλεγα απλά σαν... συνωμοσιολογία, ότι κάθε φορά που είναι να κάνει κάποια ανακοίνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίζεται όλο και κάποιος νέος... επενδυτής που είναι έτοιμος να σπρώξει δισεκατομμύρια και να απογειώσει τον Παναθηναϊκό;

Κι αν δεχτώ και πάλι ότι αυτό είναι μια υπόθεση εργασίας, μια συνωμοσιολογία ρε αδερφέ, τότε πως να εξηγήσω το ότι οι Κινέζοι χάθηκαν από προσώπου γης σαν εξέλιξη με του που ανακοινώθηκε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβαλλε για τις αρχές Ιούνη την συνέντευξή του;

Γιατί αν όλα αυτά δεν είναι τελικά συμπτώσεις, αν έχουν σχέση έστω και την παραμικρή, τότε ένα μόνο πράγμα βγαίνει σαν συμπέρασμα.

Ότι κάποιος, κάποιοι, ένα ολόκληρο κύκλωμα, ένα σύστημα γύρω, μέσα, έξω, κοντά στον Παναθηναϊκό δεν ξέρω, όποτε φαίνεται κάποια προοπτική ανάμιξης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνολικά στον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ, βάζει μπρος τη μηχανή της σύγχυσης και θολώνει τα νερά και το τοπίο στον Παναθηναϊκό.

Κι αν είναι έτσι, το συμπέρασμα έρχεται από μόνο του.

Ποιος ή ποιοι, φοβούνται ή δεν θέλουν τον Δημήτρης Γιαννακόπουλο ενεργό συνολικά στον Παναθηναϊκό με ταυτόχρονη εξέλιξη και στο τεράστιο θέμα του γηπέδου;

Και τι φοβούνται από μια τέτοια προοπτική;

Γιατί αν όντως υπάρχουν τέτοιοι και βάζουν συνεχώς εμπόδια και τρικλοποδιές σε μια τέτοια προοπτική, τότε ειλικρινά αν ήμουν Γιαννακόπουλος θα τους  έβγαζα από την... αγωνία, θα τους έλεγα "γεια σας λεβεντιές" και ορίστε, ανοιχτός είναι ο δρόμος για σας, ελάτε να σας δούμε επιτέλους και να δούμε και πόσο βαστάν τα... κότσια σας να σηκώσετε τον Παναθηναϊκό ΟΛΟΝ στην πλάτη σας.

Βέβαια μια τέτοια περίπτωση και εξέλιξη θα ήταν καταστροφική αν όχι οριστική ταφόπλακα για τον Παναθηναϊκό.

Αλλά ρε γαμώτο ειλικρινά, θα άξιζε τον κόπο μόνο και μόνο μπας και καταλάβουν και οι πιο αφελείς τι γίνεται τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό και μπας και αποφασίσουν έστω και την τελευταία στιγμή να στηρίξουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ τους ανθρώπους που έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ το τι κάνουν για τον Παναθηναϊκό, απορρίπτοντας και απομονώνοντας τον κάθε περαστικό και τυχάρπαστο που παίζει με το παρόν και το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες βόμβες Γεωργίου: Συμφωνία Αλαφούζου-Ιβάν - Αυτή η ομάδα θα πέσει – Σπόντα για... νέα Ξάνθη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags