Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Ο... κλασικός Σισέ - Τους έραψε το στόμα ο Χασάν - Το "δώρο" του Μαρινάκη
| 2020-07-02 09:33:00

Ο... κλασικός Σισέ - Τους έραψε το στόμα ο Χασάν - Το "δώρο" του Μαρινάκη - Πού θα βρουν Ομάρ;

του Βαγγέλη Καράμαλη
Ο... κλασικός Σισέ - Τους έραψε το στόμα ο Χασάν - Το "δώρο" του Μαρινάκη - Πού θα βρουν Ομάρ;

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Δεν εξηγείται αλλιώς, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό, καθώς η βασική του 11άδα απέδειξε στα ντέρμπι πως δεν έχει αντίπαλο. Πέρα από την πλάκα, ο Πορτογάλος κόουτς έκανε... πειράματα στο ματς με τον αξιόμαχο OΦΗ και δεν δικαιώθηκε.

Οι αλλαγές αποσυντόνισαν τον Ολυμπιακό και κάποιοι παίκτες έχασαν την ευκαιρία τους. Ο Αλέν δεν ήταν σταθερός και στο γκολ δεν αντέδρασε, ο Σισέ ήταν πάλι ο... κλασικός Σενεγαλέζος με τα επιπόλαια λάθη και το ρίσκο στο παιχνίδι του, ενώ o Καφού παρότι ξεκίνησε βασικός σε σύστημα με τριάδα στα χαφ, δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

Αντίθετα, πολύ καλός ήταν ο Γκασπάρ που έβγαλε και την ασίστ στο γκολ, ενώ καλή εμφάνιση για όσο άντεξε έκανε ξανά ο Φορτούνης. Ο Έλληνας άσος έτρεξε, έφτιαξε φάσεις και από τα δικά του πόδια ξεκινάει και το 1-0, καθώς βλέπει γήπεδο και ανοίγει την μπάλα στα δεξιά.

Βέβαια, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Χασάν, ο οποίος παρότι έχει χάσει τη θέση του από τον... δολοφόνο Ελ Αραμπί, μπήκε στο γήπεδο κι έδωσε απαντήσεις. Όχι στον Μαρτίνς που τον πιστεύει και επέμενε άλλωστε στη μεταγραφή του τον Δεκέμβρη, αλλά στην διοίκηση και σε όσους τον κράζουν ακόμα από τον κόσμο.

Ο Αιγύπτιος πέτυχε δύο γκολ κλασικού σέντερ φορ, ήταν εκεί που έπρεπε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 4-4-2 λειτούργησε άψογα ως παρτενέρ με τον Αραμπί. Η εμφάνισή του, το γεγονός ότι παραμένει φορμαρισμένος παρότι έχει χάσει τη θέση του και τα δύο γκολ σίγουρα θα τον βοηθήσουν να παραμείνει στο λιμάνι. Ο Μαρτίνς θα τον ήθελε και του χρόνου και οι Πειραιώτες το σκέφτονται σοβαρά να τον κρατήσουν, αφού λήξει ο δανεισμός του. Πρωτάθλημα πήρε ο Μαρτίνς, θα του κάνουν ξανά ένα... χατίρι.

Πάντως, εκτός του Χασάν σε εξαιρετική κατάσταση είναι και ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς για ακόμα ένα ματς, έστω και κόντρα στον αδιάφορο αλλά πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ, δεν φοβήθηκε να κάνει άμεσα τις αλλαγές και να διορθώσει την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός δεν τραβούσε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έριξε τα βαριά του όπλα, ενώ διαβάζοντας άμεσα το ματς, άφησε στο 4-3-3 και το γύρισε σε 4-4-2 που λειτούργησε άψογα.

ΥΓ. Μπήκε στο 45' κι έκανε τη διαφορά. Τρομερός Ελαμπντελαουί. Αξίζει νέο συμβόλαιο και στον Ολυμπιακό πρέπει να τον κρατήσουν. Δύσκολα θα βρουν τέτοιο μπακ, με αυτά τα λεφτά και να έχει τέτοια χημεία με την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό ήταν! Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό κορυφαίο όνομα - Πού πηγαίνει - Άντε να βρουν καλύτερο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags