Facebook Pixel Όχι άλλα ζάναξ - Βάλτο ρε Πασχαλάκη - "Καρύδια" ο Μιχαηλίδης - Φερέιρα, σοβαρά τώρα;
| 2020-07-05 09:52:00

Όχι άλλα ζάναξ - Βάλτο ρε Πασχαλάκη - "Καρύδια" ο Μιχαηλίδης - Φερέιρα, σοβαρά τώρα;

του Μάνου Τσαλγατίδη
Όχι άλλα ζάναξ - Βάλτο ρε Πασχαλάκη - "Καρύδια" ο Μιχαηλίδης - Φερέιρα, σοβαρά τώρα;

Ο ΠΑΟΚ έχει παραδώσει το πνεύμα και όπως φαίνεται, είναι έτοιμος να παραδώσει και τη σάρκα. Πριν από κάθε αγώνα, σκέφτομαι τι μπορεί να πάει χειρότερα; Τα έχουμε δει όλα. Ε, και όμως οι "ασπρόμαυροι" καταφέρνουν να εκπλήσσουν αρνητικά εμένα και γενικά όλο τον κόσμο.

Ο Δικέφαλος στην Κρήτη ξεκίνησε... μαγικά, σχεδόν με έκανε να πιστέψω ότι ίσως υπάρξει ένας αγώνας φέτος που δεν θα χρειαστεί ο κόσμος να τρέχει στα φαρμακεία, μετά το τέλος του για να αγοράσει ζάναξ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος! Καθαρό μυαλό μηδέν, νεύρο, πάθος και ισορροπία υπό το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα εφάρμοσε πάλι αυτό το 3-5-2 που τελευταία φορά που το δούλεψαν οι "ασπρόμαυροι" ήταν στην Ολλανδία. 

Καταλαβαίνω πως πλέον ο Πορτογάλος έχει φτάσει σε ένα σημείο να προσπαθεί να βγάλει άσσο από το μανίκι του και να εκπλήξει τον αντίπαλο, αλλά όχι και έτσι! Να ανακατέψει την τράπουλα, να χαλάσει το πλάνο της άλλης ομάδας, αλλά τουλάχιστον να είναι κάτι ορθολογικό.

Θα πει κάποιος, μα ρε συ, ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μέτρα και πίεσε. Νομίζω πως όσο κακό και αν ακουστεί, ο ΟΦΗ έδωσε μέτρα στον Δικέφαλο. Οι Κρητικοί οπισθοχώρησαν, με στόχο να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και οι "ασπρόμαυροι" βρήκαν χώρους. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε, βάλτο ρε Πασχαλάκη στο τέλος του αγώνα! Νομίζω αυτό τα λέει όλα...

Αν υπάρχει κάτι θετικό στο παιχνίδι αυτό, είναι ο νεαρός Μιχαηλίδης! Έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε από το λάθος του στον αγώνα με την ΑΕΚ και το πέναλτι που υπέπεσε. Έδειξε ότι έχει cojones και την ώρα που η μπάλα έκαιγε, την έστειλε στα δίχτυα με μία αδιανόητη εκτέλεση φάουλ.

Να σημειώσω πως, αν αυτό το γκολ είχε μπει σε κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα, ήδη θα είχε γίνει Viral! Ο μικρός το έχει και νομίζω είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η χώρα μας στη θέση του κεντρικού αμυντικού σε αυτή την ηλικία.

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα, μου γεννάται μία απορία... Ο ΠΑΟΚ όντως χρειάζεται 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση για να κερδίσει τον ΟΦΗ που παίζει στα Play Off για τη χαρά του αθλήματος; Σοβαρά τώρα;  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείνει χάφαρο ο Ιβάν - "Τρώει" Μαουρίσιο - Διεθνής, 28 ετών - Ανακοινώνεται μετά τα πλέι οφ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags