Facebook Pixel Ανόητος Φερέιρα - Πρόλαβε Άκπομ ο Κολοβέτσιος - Δουλεύουν τον Σαββίδη - Βόμβα για Βιεϊρίνια!
| 2020-07-09 00:13:00

Ανόητος Φερέιρα - Πρόλαβε Άκπομ ο Κολοβέτσιος - Δουλεύουν τον Σαββίδη - Βόμβα για Βιεϊρίνια!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Ανόητος Φερέιρα - Πρόλαβε Άκπομ ο Κολοβέτσιος - Δουλεύουν τον Σαββίδη - Βόμβα για Βιεϊρίνια!

Αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είδαν τα τελευταία 10 λεπτά του παιχνιδιού της Τούμπας, τότε θα πρέπει να απολύσουν τον προπονητή. Σε αυτήν την χρονική περίοδο ο ΠΑΟΚ έχει κάνει υπεροχή, έχει δημιουργήσει πλευροκοπήσεις και φορτώματα, κάτι το οποίο έπρεπε να είχε κάνει από την αρχή.

Πάμε στην επεξήγηση...

Όποια ομάδα παίζει τον ΠΑΟΚ με καραμπινάτο 3-5-2, αυτό που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να παίξει με τέσσερις πίσω, τρία χαφ και δύο εξτρέμ.

Ο ανόητος προπονητής του ΠΑΟΚ και το επιτελείο του δεν ξέρουν ούτε καν τι σημαίνει κατασκοπεία του αντιπάλου. Να δούνε ότι ο αντίπαλος παίζει καθαρό 3-5-2 με δύο κανονικά φορ, στην περίπτωση του Παναθηναϊκού με Μακέντα-Καμπετσή και ένα δεκάρι που παίζει κατά συνθήκη στην πλευρά και γυρίζει προς τα μέσα, τον Μπουζούκη.

Ο ΠΑΟΚ παίζει επί 75 λεπτά το ίδιο σύστημα με τον αντίπαλό του. Αντί να πάει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα άκρα με Λημνιό και Στοχ, εξακολουθεί και παίζει το ίδιο σύστημα με τον Παναθηναϊκό, κάτι που είναι πολύ βολικό για τους πράσινους.

Έπρεπε να κάνει τον σταυρό του ο Δώνης που είχε αντίπαλο τον Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Γιαννούλη μόνο του στην πλευρά. Εκεί ο ο Παναθηναϊκός είχε ένα τεράστιο κενό. Είχε θέματα με τον Χατζηθεοδωρίδη αμυντικά. Δεν εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού να το χτυπήσει. Δεν το είδε.

Επίσης, φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι αγύμναστος 100%. Στα πρώτα 15 μέτρα σπριντ οι παίκτες του έρχονταν πάντα δεύτεροι πάνω στην μπάλα.

Ακόμα και ο Άκπομ που είχε έκρηξη. Τον προλαβε σαν σταματημένος ο Κολοβέτσιος που είναι αργό στόπερ. Αυτό δείχνει ότι είναι κακοδουλεμένος ο ΠΑΟΚ.

Φαίνεται ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν πιστεύει στην ομάδα. Αυτό δείχνει, όταν βγάζει στο 73' φορ και βάζει φορ. Ο Δώνης πιστεύει κατά πολύ τη μικρότερη ομάδα του σε αξία, βγάζοντας τον Μπουζούκη και βάζοντας τον Περέα να παίξει με τον Μακέντα.

Ο άλλος φοβάται να παίξει με δύο φορ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον Παναθηναϊκό στο ίδιο στυλ και έπαιξε με Χασάν και Αραμπί με σέντρες. Ούτε αυτό μπόρεσε να κάνει ο ΠΑΟΚ. Μία ομάδα 50 εκατομμυρίων δεν μπόρεσε να παίξει 4-4-2 τα τσικό του Παναθηναϊκού.

Εκεί καταλαβαίνεις ότι το δούλεμα στον Σαββίδη πάει σύννεφο.

Ένας ΠΑΟΚ παίζει με τα τσικό του Παναθηναϊκού. Ο Αλεξανδρόπουλος είναι πιο γρήγορος απ' όλα τα χαφ που έφερε ο Σαββίδης από τη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για τραγέλαφο...

Από εκεί και πέρα ο Σαββίδης πρέπει να πάρει ένα πλοίο και να στειλει στη Μακρόνησο τον Μάτος, και τον Βιεϊρίνια, που δεν τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τα γράφουν. Ο Βιεϊρίνια δεν τα βρήκε στα λεφτά. Δεν μπορούσε να μπει 10 λεπτά;

Όλοι αυτοί ξεγελούν τον λαό του ΠΑΟΚ. Είσαι ΠΑΟΚ, παίζεις στην Τούμπα και φοβάσαι 80 λεπτά τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι το 80' υπάρχουν κάτι φάσεις που ο Παναθηναϊκός γυρνά πιο γρήγορα στην άμυνα απ' ότι το επιθετικό τρανζίσιον του ΠΑΟΚ. Το έργο βρωμάει από παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όργιο φημών για "τέλος" με Φερέιρα - Αυτός αναλαμβάνει άμεσα τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags