Facebook Pixel ΠΑΟΚ - CAS: Ζητήστε συγγνώμη - Δεν είναι... Ολυμπιακός - Φερέιρα, κανόνισε!
| 2020-07-10 15:51:00

Συγγνώμη και παραίτηση - Τους ξεφτίλισε ο ΠΑΟΚ - Δεν είναι... Ολυμπιακός - Φερέιρα, κανόνισε!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Συγγνώμη και παραίτηση - Τους ξεφτίλισε ο ΠΑΟΚ - Δεν είναι... Ολυμπιακός - Φερέιρα, κανόνισε!

Έχει περάσει τόση ώρα από την ώρα που το CAS έριξε ένα ηχηρό χαστούκι σε όσους προσπάθησαν να λερώσουν την ιστορία του ΠΑΟΚ και ακόμα κανείς δεν έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ούτε έχει παραιτηθεί. 

Σιγά μην το κάνουν, ποιος έχασε την αξιοπρέπεια για να τη βρουν αυτοί; Υφυπουργοί και κουμπάροι, Επιτροπές βγαλμένες από θίασο του Σεφερλή, δικαστές που κρύβονταν πίσω από αστείες εισηγήσεις και άλλοι που απλά έκαναν... χατίρια εδώ και 8 μήνες, έριξαν λάσπη στον Δικέφαλο.

Ωστόσο, επιτέλους βρέθηκε ένα σοβαρό δικαστήριο, να μπει στην ουσία του θέματος και να τους διασύρει πανευρωπαϊκά. Πλέον, πιστεύω ότι εκτός από ξένους διαιτητές χρειαζόμαστε και ξένους δικαστές. Όλο αυτό που συνέβη ξεφτίλισε το δικαστικό σύστημα της Ελλάδας στην Ευρώπη και όμως δεν ανοίξει ρουθούνι.

Τόσο καιρό φωνάζουμε ο ΠΑOΚ είναι αθώος και ότι όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη του Ολυμπιακού. Προσπάθησαν να μας βγάλουν τους τρελούς του χωριού. Ε τελικά δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αυτοί που είχαν δίκιο και έψαχναν να το βρουν απέναντι σε ένα σαθρό και στημένο σύστημα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους επτά βαθμούς η υπόθεση γυρίζει στην Επιτροπή Εφέσεων και θα δικαστεί με την υποσημείωση πως αυτή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μπει στην ουσία του θέματος. Μάλιστα, δεν υπάρχει πλέον η αστεία εισήγηση της ΕΕΑ, αφού όπως σημείωσε το CAS στην απόφασή του δεν είναι δεσμευτική.

Αλήθεια τι έχουν να πουν γι' αυτό οι Αυγενάκης, Μαρούπα, Αρκούδης κ.ά. που τσίριζαν δημόσια ότι είναι μια δεσμευτική απόφαση; Πώς ένιωσαν με το χαστούκι που τους έριξε το CΑS;

Ο ΠΑOΚ δικαιώθηκε ηθικά, η αξιοπρέπειά του αποκαταστάθηκε και για ακόμα μια φορά έδειξε πως είναι καθαρός σε αντίθεση με σωματεία του Πειραιά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑOΚ πλέον είναι δεύτερος με τρεις βαθμούς διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ και πλέον όλα κρίνονται από τον Αμπέλ Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές.

Αν όλο αυτό αποτελέσει ένα... ψυχολογικό boost για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια δεν μπορεί να το ξέρει κανείς, αλλά σίγουρα μετά και από αυτήν εξέλιξη δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία αν χαθεί η δεύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άρχισαν τα "μπαμ" στον ΠΑΟΚ - Αποχωρεί κορυφαίο όνομα - Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags