Facebook Pixel ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: "Δεν μίλησαν Σαββίδης και Μπέος" - Ποιος top όνομα πήρε κιλά
| 2020-09-28 13:33:00

"Δεν μίλησαν Σαββίδης-Μπέος" - Ποιος άσος της ΑΕΚ πήρε κιλά - Kράξιμο για Τσόλακ, Λιβάι! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κωστή Ραπτόπουλου
"Δεν μίλησαν Σαββίδης-Μπέος" - Ποιος άσος της ΑΕΚ πήρε κιλά - Kράξιμο για Τσόλακ, Λιβάι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Tα ματς των μεγάλων την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten σχολίασε στην κάμερα του sportdog ο φοβερός και τρομερός Κωστής Ραπτόπουλος.

"Ήταν σβηστός στο πρώτο ημίχρονο. Δημουργεί στα δεύτερα ημίχρονα πάντα. Με δύο φορ εντός περιοχή έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Πάνε πολύ καλά τα εξτρέμ του σε άμυνα και επίθεση", ανέλυσε αρχικά για τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια εξήγησε τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ στον Βόλο.

"Αυτά τα ματς τα παίρνει ο πρόεδρος. Υπάρχει περίπτωση στο Βόλος-Ολυμπιακός να μην πάρει το ματς ο Oλυμπιακός; Εδώ υπάρχει κακή συνεννόηση...", είπε και αστειεύτηκε "μάλλον ο Μπέος ήταν στα τσίπουρα. Από το 60' και μετά έγιναν οι αλλαγές".

Παράλληλα, τα... έχωσε στον Τσόλακ! "Είναι σέντερ φορ κακέκτυπο του Πρίγιοβιτς. Τον βλέπω άτεχνο και βαρύ στο συμμετοχικό παιχνίδι", τόνισε.

Όσον αφορά το ΑΕΚ-Λαμία χαρακτήρισε ανέτοιμο τον Ανσαριφάρντ και ότι έπαιξε για να μην παίξει ο Λιβάγια. Παράλληλα, χαρακτήρισε "αμπλαούμπλα" τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ αποθέωσε το ταλέντο του Μαχαίρα, αρκεί να μην αρχίσει τα... φετφατζίδικα.

Στο τέλος σχολίασε το Χ στο Βικελίδης. "Θύμισε Ατλέτικο Μαδρίτης ο ΠΑΣ με τον Άρη, o οποίος πήρε ανέτοιμο φορ από Β' Ισπανίας", είπε. Ποιοι είναι οι τρεις μπελάδες του Άρη; Όλες οι σπαρταριστές απαντήσεις επί της οθόνης...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags