Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομάζει ο Ολυμπιακός, Final 4 και όχι μόνο – Μήνυμα Σλούκα
Μπάσκετ
| 2020-10-14 21:50:00

Τρομάζει ο Ολυμπιακός, Final 4 και όχι μόνο – Μήνυμα Σλούκα – Γι’ αυτό άφησε πάγκο τον Σπανούλη!

του Pick n' Scroll
Τρομάζει ο Ολυμπιακός, Final 4 και όχι μόνο – Μήνυμα Σλούκα – Γι’ αυτό άφησε πάγκο τον Σπανούλη!

Ολυμπιακός: Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειχνε κάτι από την μετριότητα, που τον χαρακτήριζε στο ξεκίνημα της σεζόν. Στο δεύτερο, όμως, μέρος κόντρα στην Αρμάνι ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Οι Πειραιώτες έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ στην επανάληψη και συνέτριψαν την πολύ πιο ακριβή τους αντίπαλο, κάνοντας έτσι άπαντες να ξεχάσουν την ήττα στη πρεμιέρα από την Ζαλγκίρις.

Ο δε Κώστας Σλούκας έκανε την σπουδαιότερη του εμφάνιση από τότε, που επέστρεψε στο ΣΕΦ. Με 17 πόντους και 11 ασίστ ισοπέδωσε όσους βρήκε μπροστά του και έστειλε μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν, πάντως, εκείνος, που στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αποτέλεσε την απαρχή για την αντεπίθεση. Με το δυναμικό του παιχνίδι συνετέλεσε τα μέγιστα, ώστε το 36-42 να γυρίσει γρήγορα και από κει και πέρα ο Σλούκας και οι υπόλοιποι να κάνουν απλά τα πράγματα για την ομάδα τους. Με τον Γιώργο Πρίντεζη να δίνει συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση, που είχε κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κόντρα στην Αρμάνι ο «Πρι» είχε 16 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός του δεύτερου ημιχρόνου μπορεί τα πάντα. Μπορεί και οκτάδα και φάιναλ-φορ, ακόμη έχει τύχη και για την κορυφή. Η άμυνά του στο δεύτερο εικοσάλεπτο ήταν βγαλμένη από το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε.

Ο Βασίλης Σπανούλης έπαιξε ελάχιστα και πιο συγκεκριμένα εφτάμιση λεπτά. Ηταν θετικός στην επίθεση, σε ένα κακό διάστημα, πάντως, την ίδια ώρα για τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αγωνίστηκε καθόλου, καθώς ο Μπαρτζώκας ήθελε μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα, ενώ στην επίθεση πήρε τα πράγματα, που ήθελε, πέρα από ΜακΚίσικ, Πρίντεζη και Σλούκα, και από τον Χάρισον. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τερματίσουν ευχάριστα την εβδομάδα απέναντι στην Μακάμπι του Σφαιρόπουλου, που, όμως, πάει στο ΣΕΦ, χάνοντας σήμερα στην έδρα της από την Μπάγερν, σε ένα αποτέλεσμα-σοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερό σχόλιο για Ολυμπιακό: "Αυτός είναι... κτήνος - Έγκλημα Μεσίνα, δώρο σε Μπαρτζώκα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags