Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν μπορεί ο Σλούκας - Ήθελε έναν Καλάθη
| 2020-10-25 18:24:00

Δεν μπορεί ο Σλούκας - Ήθελε έναν Καλάθη - Αυτός είναι ο ανύπαρκτος - Αν χάσει απ’ την Εφές τότε...

του Pick n' Scroll
Δεν μπορεί ο Σλούκας - Ήθελε έναν Καλάθη - Αυτός είναι ο ανύπαρκτος - Αν χάσει απ’ την Εφές τότε...

Ο Ολυμπιακός ήταν ένα μάτσο χάλια το βράδυ της Παρασκευής στο Μόναχο και το τελικό 74-68 από την Μπάγερν μάλλον είναι κολακευτικό γι' αυτόν. Εκανε το χειρότερό του φετινό παιχνίδι και φανέρωσε τις αδυναμίες του, που δεν είναι λίγες. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Ολυμπιακός έχει τα τρωτά του σημεία.

Ένα από αυτά είναι η θέση του πλέι-μέικερ. Ο Κώστας Σλούκας είναι το μεγάλο όνομα και ο νέος ηγέτης των Πειραιωτών, αλλά μόνος του δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Από πίσω του έρχεται ο Βασίλης Σπανούλης, στα 38 του χρόνια, όμως, δεν μπορεί να είναι ο ίδιος που ήταν. Τον χρόνο δεν μπορεί να τον νικήσει κανείς. 

Ισως το δίδυμο Σλούκα-Σπανούλη θα ήταν καλό για μία ομάδα που θα πάλευε απλά για είσοδο στην οκτάδα. Ο Ολυμπιακός, όμως, θέλει τουλάχιστον να πάει στο φάιναλ-φορ. Και αυτό το δίδυμο δεν είναι αρκετό. Αλλωστε η ομάδα του Πειραιά είχε άλλο πλάνο στις αρχές της σεζόν. Ηθελε να έχει δύο… Σλούκες. Τη μία φορά, όμως, την πρόλαβε η Αρμάνι, παίρνοντας τον Μάλκολμ Ντιλέινι, την άλλη δεν βρέθηκε άκρη με τον Νικ Καλάθη, ο οποίος εν τέλει πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν στον Ολυμπιακό αν υπήρχαν μαζί Σλούκας και Καλάθης; Και τρίτος ο Σπανούλης; Θα είχε χαθεί η μπάλα. Προς τα παρόν δεν υπάρχει θέμα απόκτησης ενός ακόμη πλέι-μέικερ. Θα υπάρξει, όμως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Και το καλό για τον Θρύλο είναι ότι έχει λεφτά, αφού οι Αγγελόπουλοι είναι και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση. Από τον άλλο μήνα μάλιστα ανοίγει η αγορά του ΝΒΑ, οπότε οι επιλογές θα είναι περισσότερες και καλύτερες.

Θέμα υπάρχει και στους ψηλούς. Όχι ότι Μάρτιν και Ελις δεν είναι καλοί, αλλά μέχρι στιγμής αν και είναι νωρίς δεν έχει φανεί καθόλου ο Λιβιό, στον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επενδύσει. Στην αρχή ήταν θετικός με τη Ζαλγκίρις, αλλά μέσα στο παιχνίδι τραυματίστηκε. Εμεινε εκτός από κάποια παιχνίδια, αλλά πλέον είναι καλά. Στο Μόναχο μία που μπήκε και μία που βγήκε. Δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι.

Ο Ολυμπιακός έχει όλους τους παίκτες του ανάγκη. Δεν έχει πολυτέλεια να μην παίρνει βοήθεια από κάποιον. Αρα θέλει πολύ και τον Λιβιό, που ως τώρα, όμως, είναι "εξαφανισμένος".

Ο Ολυμπιακός είναι στο 3-2 και δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Ούτε και τελείως απογοητευμένος όμως. Θα ήθελε και θα έπρεπε να έχει μία νίκη ακόμη, καθώς το πρόγραμμα βόλευε, αφού δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής με τα μεγαθήρια της διοργάνωσης.

Τώρα έρχεται η Εφές. Αν την νικήσει, θα πάρει μία βαθιά ανάσα. Αν χάσει ο προβληματισμός στο μεγάλο λιμάνι θα γίνει πολύ πιο έντονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στον Ολυμπιακό με Έλληνα άσο - Ζήτησε τώρα να φύγει - Τον έστειλε στην εξέδρα ο Μπαρτζώκας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags