Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Ούτε Γιαννιώτας ο Μαχαίρας - Γραβιέρα χωρίς Τσιγκρίνσκι
| 2020-10-25 23:00:00

Ούτε Γιαννιώτας ο Μαχαίρας - Γραβιέρα χωρίς Τσιγκρίνσκι - Μπόνους Τίγρη για Ανσαριφάρντ

Sportdog Team
Ούτε Γιαννιώτας ο Μαχαίρας - Γραβιέρα χωρίς Τσιγκρίνσκι - Μπόνους Τίγρη για Ανσαριφάρντ

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Θες να το πούμε ροντέο;

Θες να το πούμε anything goes, αμερικανιά κι έτσι;

Θες να το πούμε όσα έρθουν κι όσα πάνε, που τραγούδαγε ο σερ Μπιθί;

Όπως και να το πούμε πάντως, ρουλέτα ήταν το παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ανά πάσα στιγμή μπορούσε να μπατάρει προς τα εδώ ή προς τα εκεί, μία έγερνε το γήπεδο αριστερά μία δεξιά, πότε κοκορέτσι, πότε γιουβέτσι, πότε στουπέτσι. Και στο τέλος το πήρε το τρίποντο η ΑΕΚ πολύ έξυπνα και πατρικά με διαχείριση αλά ιταλικά και γυρνάει Αθήνα δίχως κρίση εσωστρέφειας που λένε οι αθλητικοί συντάκτες.

Και δεν πλακώθηκαν να βγει αίμα ο Καρέρα με τον Λιβάγια. Μια χαρά τον έβαλε ο Ιταλός τον Κροάτη να παίξει, επιδεικνύοντας μεγαθυμία και επαγγελματισμό. Κι ο Μάρκο ανταπέδωσε παίζοντας τη μπαλίτσα που ξέρει και προσφέροντας ανάσες στον Κρίστιτσιτς με τον Σάκχωφ που κλάταραν μετά από το εξηκοστό λεπτό. Λογικό για τον δεύτερο που ήρθε άνευ προετοιμασίας, αναμενόμενο για τον πρώτο που μπάλα ξέρει αλλά είναι σάπιο σκαρί.

Αλλά μιας και μιλάμε για μπαλαδόρους, είχα γράψει προ ημερών ότι ο Μαχαίρας απέδειξε πως μπορεί να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ως εκεί όμως και τίποτε παραπάνω. Βιάστηκαν πολλοί να τον βαφτίσουν παιχταρά και νέο Μέσι και σήμερα αποδείχθηκε ότι δεν είναι καν ο νέος Γιαννιώτας. Μια μπουκιά τον έκανε αυτός ο Πίρσμαν και τα κόκαλα τα πέταξε στα σκυλιά. Για να μάθει άλλη φορά να μην παίρνει η πορδή του αέρα...

Από εκεί και πέρα δύο πράγματα ήταν εμφανή:

Πρώτον ότι ο Νεντελτσιάρου με τον Χνιντ δεν μπορούν να συνεργαστούν και τόσο αρμονικά. Άνευ Τσιγκρίνσκι, η άμυνα της ΑΕΚ είναι πιο τρύπια κι από γραβιέρα!

Και δεύτερον, ότι ο Ολιβέιρα είναι σε κακό, πολύ κακό  φεγγάρι. Εδώ στο καφενείο στα Τρίκαλα που έβλεπα τον αγώνα το "είσαι Γιακουμάκης, ρε!" ήταν το λιγότερο που άκουσε όταν έχανε κλασικές ευκαιρίες.

Ένα μπόνους σε όποιον πρότεινε και υπέγραψε τον Ανσαριφάρντ, μάλλον το χρωστάει ο Μελισσανίδης...

Υ.Γ.: Υπάρχει και κάρμα στη μπάλα. Θα έπρεπε να το ξέρει ο Σιόντης που πήγε να κόψει τη μπάλα στον Μάνταλο και την έπαθε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ στην ΑΕΚ! Ποιος Λιβάγια; Αυτόν… τελειώνει ο "Τίγρης" - Μετράει αντίστροφα - Βουίζει ο τόπος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags