Facebook Pixel Διακόπτεται η Superleague λόγω κορωνοϊού - Πρωταθλητής ο Άρης
| 2020-10-26 11:05:00

Θα σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού - Δώστε την κούπα στον Άρη - Βόμβα με Φετφατζίδη!

Sportdog Team
Θα σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού - Δώστε την κούπα στον Άρη - Βόμβα με Φετφατζίδη!

Μας έχει τρελάνει ο φετινός Άρης που παίξει δεν παίξει, είναι πρώτος στη βαθμολογική κατάταξη της ΣΛ1, του σπουδαιότερου πρωταθλήματος των Βαλκανίων!

Έτσι, οι παίκτες μας, άλλοι στο σπίτι στην καραντίνα και άλλοι έξω σε καφετέριες, παρακολούθησαν την 6η αγωνιστική να διεξάγεται χωρίς αυτούς, αλλά παρόλα αυτά να παραμένουν στην πρώτη θέση επί 6η συνεχόμενη εβδομάδα, κάτι το οποίο βέβαια δεν μας έχει συνηθίσει εμάς του φανατικούς πιστούς του!

Κατά τα άλλα, και αφήνοντας στην άκρη για λίγο το χιούμορ, η κοινωνική μας ζωή φλερτάρει επικίνδυνα με την πανδημία και τα συνεχώς αυξανόμενα νούμερά της, υπόσχονται έναν καυτό χειμώνα όπου όλα θα είναι πιθανά.

Πάντως εξετάζοντας τις πιθανότητες, πιστεύω πως δύσκολα θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, όχι μόνο της χώρας μας, αλλά σε όλον τον πλανήτη, αφού ο πολιτισμός μας δείχνει αδύναμος να σταματήσει την επέλαση του covid19.

Έτσι, αν δεν κατασκευαστεί το φάρμακο και δεν βγει στην κυκλοφορία το εμβόλιο, δύσκολα ο κόσμος θα επανέλθει στους καθημερινούς ρυθμούς και θα ασχοληθεί με αυτά που γεμίζουν με ομορφιά τη ζωή του, όπως πχ το ποδόσφαιρο.

Ο Aρης είχε ένα κρούσμα το οποίο μόλυνε άμεσα και με συνοπτική διαδικασία ακόμη 9 στελέχη του. Η ομάδα μπήκε, και πολύ καλά έγινε, σε 14ημερη καραντίνα. Τίποτα δεν μας λέει πως με την επιστροφή της ομάδας, δεν θα κολλήσει κάποιο άλλο στέλεχος του Άρη, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Άρη, αλλά και φυσικά για κάθε μια απο τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Ο αυξανόμενος ρυθμός των κρουσμάτων μας υπόσχεται πως στο άμεσο προσεχές μέλλον, η μόλυνση θα είναι μια πολύ φυσιολογική πιθανότητα για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, συνεπώς και των αθλητών. Έτσι στο τέλος θα φτάσουμε στο σημείο που θα έχουμε συνεχόμενες αναβολές αγώνων, συνεχόμενες καραντίνες ομάδων, και σύμφωνα με τις δυσοίωνες προβλέψεις μου, θα είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί η διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Εμείς οι αρειανοί αστειευόμαστε βέβαια μεταξύ μας, λέγοντας πως το πρωτάθλημα πρέπει να λήξει στο σημείο που βρισκόμαστε και ας ανακηρυχθεί πρωταθλητής ο... πρώτος Άρης!

Σε ένα σαββατοκύριακο που δεν είχε καμία εξέλιξη στα του ποδοσφαιρικού Άρη, εντυπωσίασε η είδηση πως η Αλ Κορ, η ομάδα από τα εμιράτα που ενέταξε τον Γιάννη Φετφατζίδη στο ρόστερ της, αφήνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο στα ταμεία της ομάδας, δεν είναι συνεπής και δεν έχει πληρώσει ακόμη το ποσό! Αυτό βέβαια είναι απίστευτο για εμάς που όταν ακούμε εμιράτα φανταζόμαστε σείχηδες ή εμίρηδες με χρυσά παλάτια και μυθικά πλούτη. Λέτε να πέσαμε στην εξαίρεση του κανόνα και να πετύχαμε και πάλι πειναλέους εμίρηδες, όπως αυτούς που είχαν έρθει πριν αρκετά χρόνια για να πάρουν την ομάδα και τελικά δεν πλήρωσαν ούτε τον λογαριασμό στον γυράδικο έξω από το Βικελίδης;

Αρης είσαι, αυτά τα έχεις πάθει και θα τα ξαναπάθεις, έχεις πλέον γερό στομάχι!

Λέτε όμως να γίνει καμιά στραβή και να επιστρέψει ο Φέτφα στην ομάδα μας και να την ενισχύσει ακόμη περισσότερο;

Η ζημιά θα είναι μεγάλη οικονομικά, αλλά αγωνιστικά θα δώσει στον Άρη ακόμη μεγαλύτερη ώθηση.

Να σημειώσουμε πως στις τάξεις των οπαδών του Άρη, η παρούσα κατάσταση και η πρωτιά στην βαθμολογία δεν είναι προϊόντα τόσο της αγωνιστικής απόδοσης της ομάδας, όσο ένας συνδυασμός τύχης, καλού προγράμματος και ατομικής έξαρσης κάποιων ποδοσφαιριστών. Ωστόσο όλοι μας αναγνωρίζουμε πως ο Αρης έχει να δώσει πολλά με βάση το πολύ καλό και πλήρες ρόστερ του. Έτσι αυτό που περιμένουν όλοι είναι το "δέσιμο" των παικτών που δεν γνωρίζονται ακόμη μεταξύ τους και μια κατακόρυφη αγωνιστική ανάταση της ομάδας με εμφανίσεις πολύ καλύτερες από αυτές που έχει κάνει έως σήμερα.

Έτσι η ενδεχόμενη επιστροφή του Φέτφατζίδη θα δώσει ακόμη μια ποιοτική πινελιά στη θέση που ο Αρης πονάει περισσότερο, στην επίθεση και σίγουρα θα συμβάλει στην αγωνιστική του ανάταση.

Αν βέβαια τελικά οι Άραβες δεν πληρώσουν και αν βέβαια το πρωτάθλημα συνεχιστεί κανονικά και αν βέβαια όλα κυλήσουν ομάλα, πράγματα που εύχομαι, αλλά δεν βλέπω να γίνονται και μακάρι να βγω λάθος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags