Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Με το Πι ο Μπίσεσβαρ - Πήρα τηλέφωνο τον Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-05 22:18:00

Με το Πι ο Μπίσεσβαρ - Πήρα τηλέφωνο τον Γκαρσία - Ο παικταράς του ΠΑΟΚ - Έγινε άλλος παίκτης

Sportdog Team
Με το Πι ο Μπίσεσβαρ - Πήρα τηλέφωνο τον Γκαρσία - Ο παικταράς του ΠΑΟΚ - Έγινε άλλος παίκτης

ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Το έχω γράψει εκατό φορές, δε γαμιέται ας το γράψω εκατόν μία:

Ποδοσφαιριστής Μπίσεσβαρ υπάρχει και μάλιστα σπουδαίος. Μπαλαδόρος!

Αθλητής Μπίσεσβαρ δεν υπάρχει, τελεία και παύλα. Ψοφίμι είναι ο άνθρωπος, τα πόδια του δεν μπορεί να πάρει. Λίγο ακόμη θέλει και θα μπει στο γήπεδο με το Πι...

Και πάει ο Γκαρσία και τον βάζει να παίξει αριστερό εξτρέμ. Εκεί που θέλει παίκτη φυσέκι, αεράτο, βολίδα, κόμπρα, πως διάολο να το πω.

Και βλέπεις το Μπίσεσβαρ και μοιάζει με εξέχον μέλος της Λέσχης Βαρελοροφρόνων, εκείνης της παλιάς γελοιογραφίας δεν ξέρω αν ήταν στο "Θησαυρό" ή στο "Ντομινό". Λίγο ήθελε να ζητήσει Μαλαματίνα αντί να για νερό να δροσιστεί...

Κι ο κακομοίρης ο Ζίφκοβιτς απέναντι να έχει βάλει νέφτι στον πάτο του και να τρέχει για δύο. Και να βγάζει μόνο του τον Μπίσεσβαρ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 43ο λεπτό κι ο Μπίσεσβαρ να πηγαίνει σαν τον κάβουρα!

Τί να κάνω κι εγώ, πήρα τηλέφωνο τον Πάμπλο.

Ντριν, ντριν, ντριν το σηκώνει ο Γκαρσία, "έλα Κρίστο", μου λέει.
"Βγάλτονα ρε φίλε τον χοντρό", του λέω, "δεν τον βλέπεις ότι σου γαμάει την ομάδα;"

"Κάτσε να το σκεφτώ", μου απαντάει ο Ουρουγουανός.

Κι ευτυχώς με άκουσε!



Βγάζει τον Μολούκο, βάζει τον Τζόλη (η αλλαγή του Τσόλακ με τον Σφιντέρσκι ήταν μία η άλλη, μιας και ο Κροάτης καλά το πάλευε) και αρχίζει να γέρνει το γήπεδο.

Πρώτον γιατί ο Τζόλης πήγαινε σφαίρα και όχι ασθμαίνοντας και δεύτερον διότι έφυγε η σκληρή επιτήρηση από τον Ζίφκοβιτς και μπόρεσε ο Γιούγκος να αναπνεύσει.

Και αφού ανέπνευσε, έδειξε το καταπληκτικό ταλέντο του!

Ε ναι παιδιά, αλήθειες να λέμε, νούμερο ένα παιχταράς αυτή τη σαιζόν για το Δικέφαλο του Βορρά είναι ο Αντρίγια. Κόβει, ράβει, σκοράρει, μόνο τζάμια δεν κάνει σαν το αμονιαζόλ.

Τα νεύρα του μόνο δυσκολεύεται να ελέγξει που και που, αλλά αν μπορούσε δεν θα είχε φύγει ποτέ απ' τη Μπενφίκα και δεν θα τον είχε βρει στην αγορά ελεύθερο ο ΠΑΟΚ.

Και λοιπόν; Δεν θα του παίζει ένα στα τρία παιχνίδια, σιγά τα λάχανα. Άμα γαζώνει στα άλλα δύο, πολύ καλή βγαίνει η αναλογία για τζάμπα πράγαμα.
Εκτός κι αν τον πουλήσει κι αυτόν ο Ρέμπε, τώρα που ακούγεται ότι ενδιαφέρεται ο Ίβιτς. Λες να σκάσει μύτη κάνα ταληράκι από Αγγλία και να τον κλαίνε κι αυτόν στην Τούμπα;

Υ.Γ.: Τόσα χρόνια όλοι καταλαβαίναμε ότι ο Ελ Καντουρί ήξερε μεγάλη μπάλα, αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο δεν μπορούσδε να εκφράσει το ταλέντο του στο χορτάρι.

Ώσπου ήρθε το μαγικό 3-4-3 του Φερέιρα κι ο Μαροκινός, μεταμορφώθηκε. Άλλος παίκτης έγινε, δυο κλάσεις ανέβηκε, την ομάδα πήρε στους ώμους του.
Γιατί; Διότι αυτό ακριβώς ήταν το σύστημα που ταίριαζε στο χαρακτήρα του και στα προσόντα του.

Συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα, συμβαίνουν σε όλα τα αθλήματα και δουλειά του κάθε προπονητή είναι να τοποθετεί το κάθε πιόνι του εκεί που πρέπει, όχι εκεί που του 'ρχεται.

Ο Ελ Καντουρί λοιπόν, στο 4-4-2 του Γκαρσία ξαναγύρισε στον παλαιό εαυτό του και άρχισε και πάλι να τσαλαβουτάει στα ρηχά.
Χώρια που δείχνει ξαφνικά να μην μπορεί να συνεργαστεί με τον Σβαμπ, εκεί που βρισκότανε με κλειστά μάτια.

Δύσκολο το πρόβλημα και καλείται ο Πάμπλο να βρει άμεσα λύση, γιατί το παιδί απ' το Μαρόκο είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Και πρέπει επί τόπου να φανεί αν θα πουληθεί ή θα ανανεώσει συμβόλαιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στον ΠΑΟΚ με παικταρά - Πέταξε τα λεφτά του Σαββίδη - Απίστευτο χουνέρι - Όλα στον αέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags