Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι θα δώσει ο Μακ - Τα "όργια" με Τζαζ κι ο τραυματισμός!
Μπάσκετ
| 2020-11-07 00:02:00

Μόνος ο Νέντοβιτς - Τραγικός Σαντ Ρος - Τι θα δώσει ο Μακ - Τα "όργια" με Τζαζ κι ο τραυματισμός!

του Pick n' Scroll
Μόνος ο Νέντοβιτς - Τραγικός Σαντ Ρος - Τι θα δώσει ο Μακ - Τα "όργια" με Τζαζ κι ο τραυματισμός!

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ αλλά δεν τα κατάφερε, κάτι που είναι δικαιολογημένο. Επαιζε χωρίς τον Μπέντιλ, τον Ογκαστ και τον Βουγιούκα, έπαιζε και με μία πολύ πιο καλή και πιο ακριβή ομάδα, όπως είναι αυτή του Ιτούδη. Εκ των προτέρων ήταν αναμενόμενο πως οι περισσότερες πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Κάτι που φάνηκε στο παρκέ.

Η ρωσική αρκούδα είχε τα σκαμπανεβάσματα της μέσα στον αγώνα, αυτό, όμως, δεν της κόστισε τη νίκη. Επαιξε πλήρης μετά από πολύ καιρό και είχε στα καίρια σημεία τις πρέπουσες λύσεις, ώστε να πετύχει τον σκοπό της.

Ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες του ήταν σε μεγάλο σημείο ανταγωνιστικός. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έδειξε την ποιότητά του για μία ακόμη φορά, αλλά από μόνος του δεν θα μπορούσε να κερδίσει μία πυρηνική μηχανή, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Ο Σαντ Ρος απογοήτευσε στο επιθετικό κομμάτι, ο Φοστερ θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. 

Το θέμα του πλέι-μέικερ, όμως, είναι το πολύ σοβαρό για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά τον Τζάκσον, δεν έμεινε και ο Σάικς. Αλλά αναμένεται να λυθεί άμεσα, αφού θα αποκτηθεί ο Σέλβιν Μακ. Ο Μακ δεν έκανε πολλά πράγματα πέρυσι στην Αρμάνι και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Αλλά είναι πολύ έμπειρος και ποιοτικός, μετρώντας 8 χρόνια στο ΝΒΑ. Στο πανεπιστήμιο Μπάτλερ μάλιστα είχε συμπαίκτη τον Γκόρντον Χέιγουορντ των Σέλτικς και προπονητή των τωρινό των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς. Πριν από χρόνια δε είχε κάνει μία εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα των Τζαζ. Αν είναι σε καλή κατάσταση, θα βοηθήσει τους "πράσινους", γιατί πέρυσι στην Αρμάνι είχε πάει τραυματίας και αυτό φάνηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Επανάσταση" Μπόλονι! "Τέλειωσε" Έλληνα στον ΠΑΟ, εκλεκτό του Αλαφούζου - Φέρνει... δικό του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags