Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκλασε ο Μαουρίσιο, σχόλασε ο γάμος! - Δεν μπόραγε το παλικάρι - Βιγιαφάνιες, δεν ντρέπεσαι;
| 2020-11-07 22:05:00

Έκλασε ο Μαουρίσιο, σχόλασε ο γάμος! - Δεν μπόραγε το παλικάρι - Βιγιαφάνιες, δεν ντρέπεσαι;

Sportdog Team
Έκλασε ο Μαουρίσιο, σχόλασε ο γάμος! - Δεν μπόραγε το παλικάρι - Βιγιαφάνιες, δεν ντρέπεσαι;

Όλα όσα έγιναν στο ματσάκι Παναθηναϊκος-Ατρόμητος μέσα σε έξι λέξεις:

Έκλασε ο Μαουρίσιο, σχόλασε ο γάμος!

Έτσι είναι παιδιά, αλήθειες να λέμε και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Στα 32 είναι ο Βραζιλιάνος, από χιαστό προέρχεται και όσο για προετοιμασία αυτό το "γυμναζόταν μόνος του" δεν πιάνει ούτε σε κομενάκι της δευτέρας λυκείου.

Χώρια οι συνεχείς αγώνες που κούρασαν πολύ νεώτερους παίκτες του τριφυλλιού (δείτε πόσο πιο φρέσκος και ξεκούραστος φαινόταν ο απών στον προηγούμενο αγώνα Κουρμπέλης...), και δεν θα κούραζαν τον Μαουρίσιο;

Οπότε ούτε μπούκες από τον "εγκέφαλο" των πρασίνων, ούτε κλεψίματα, ούτε μακρινές μπαλιές, ούτε σουτ (το πρώτο στο 66ο λεπτό για τα μάτια του κόσμου) ούτε καν αγωνιστική διάθεση. Κρυβόταν σε όλο το παιχνίδι και ευθύνες δεν ανέλαβε, αφήνοντας τον Χατζηγιοβάννη και τον Κουρμπέλη (πάλι αυτός!) να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Άμα όμως αναπτύσσεσαι διαρκώς και μόνο από τη δεξιά πλευρά (ενίοτε με υπερφόρτωση και με τον Σαβιέρ), δεν θέλει και πολύ να σε πάρει χαμπάρι ο αντίπαλος προπονητής. Ιδίως αν είναι κάνας τσάκαλος σαν τον Κάναντι, που τα έχει φάει τα ελληνικά γήπεδα με το κουτάλι.

Υπεροφόρτωση εσύ; Υπερφόρτωση κι αυτός κι άσε τον Γούτα με τον Γιαννιώτη να σκουπίζουν σέντρες. Σκηνικό που παρακολουθήσαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και δεν άλλαξε ούτε στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου.

Με πιο χαρακτηριστική φάση εκείνη του 58ου λεπτού, όταν υποδέχεται τη μπάλα δεξιά έξω από την περιοχή ο Μακέντα και κάνει να μπουκάρει και είναι πίσω του τρία βήματα ο Γκαλβάο και τον προλαβαίνει στο σπριντ. Δεν μπόραγε το παλικάρι, που θα έλεγε ο Αγγελάρας...

Άρα αλλαγές. Έβαλε ο Μπόλονι αυτο τον νερόβραστο τον Αϊτορ και τον φορ φάντασμα τον Καμπετσή, έβαλε κι ο Κάναντι ο γάτος δυο παιχταράδες: το θωρηκτό Ενσικουλού (προσωπική μου αδυναμία) και τον Λάζαρο που δίψαγε να αποδείξει ότι είναι ακόμη ζωντανός. Και το κάρφωσε ο Χριστοδουλόπουλος με χαρακτηριστική άνεση, εκθέτοντας τον έως τότε καλύτερο παίκτη των πρασίνων τον Σάντσεθ.

Αυτός έφταιγε όμως που είναι ένα κεφάλι κοντύτερος από τον Λάζαρο ή μήπως κάποιος άλλος έπρεπε να φυλάει το κέντρο της άμυνας εκείνη την ώρα;

Ερώτημα που καλείται να λύσει ο Μπόλονι, τώρα που του προέκυψε η γνωστή παροιμάι "μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του ώρα".

Διότι μπορεί να δηλώνει πιο πολύ Ούγγρος ο προπονητής των πράσινων, αλλά η αλήθεια είναι ότι με ρουμάνικο τρόπο τα τσούρνεψε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Και τώρα βγήκε η δουλειά του Πογιάτος...

Υ.Γ.:1 Καλό είναι να προσέχει λίγο τα μαρκαρίσματά του ο Βιγιαφάνιες, τόσον καιρό έμεινε εκτός γηπέδου θα έπρεπε να σκέφτεται κάπως και την υγεία των αντιπάλων.

Υ.Γ. 2: Τον βλέπω τον τίτλο από τώρα:

Νεύρα έβγαλε στην αλλαγή του ο Μακέντα!

Υ.Γ. 3: Άντε ξανά μανά εσωστρέφεια για τον Παναθηναϊκό. Να δω αυτή τη φορά ποιό θα είναι το εξιλαστήριο θύμα. Κάνας γυμναστής, κάνας φροντιστής, κάνας σεκιουριτάς στο προπονητικό κέντρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΡΕΛΟ! Φοβερή εξέλιξη με παίκτη που άφησε ελεύθερο ο ΠΑΟ - Πού παίζει μπάλα - Πάει ο νους σας;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags