Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου: Μήπως είδατε τι έκανε ο Σλούκας στο τρίποντο του Σπανούλη;
Μπάσκετ
| 2020-11-12 23:24:00

Aνεξήγητο αυτό που συμβαίνει με τον Σλούκα - Είδατε τι έκανε στο τρίποντο του Σπανούλη;

Sportdog Team
Aνεξήγητο αυτό που συμβαίνει με τον Σλούκα - Είδατε τι έκανε στο τρίποντο του Σπανούλη;

Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου: Όταν ο καλύτερος παίκτης σου στο πρώτο ημίχρονο είναι ο Χαραλαμπόπουλος, που δεν τον έχεις πάρει καν από το πανέρι, δεν τον έχεις πάρει καν από το καλάθι, δεν τον έχεις πάρει καν από την καρότσα του ημιφορτηγού, από την κουρελού στο παζάρι του Σχιστού τον πήρες, τότε καταλαβαίνεις γιατί πας για ιστορική ήττα από την Άλμπα.

Κι όταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης σου μοιάζει με Σούπερμαν που έχει καταπιεί κρυπτονίτη, μοιάζει με Αστερίξ που δεν έχει καταπιεί μαγικό ζωμό, μοιάζει λες και ξεκινάει τώρα την καριέρα του από τη ΧΑΝΘ και δεν έχει φάει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με το κουτάλι, τότε καταλαβαίνεις γιατί έχεις σκοράρει μόνο 24 πόντους, τη χειρότερη φετινή σου επίδοση.

Και πάλι καλά να λέμε που οι παίκτες της βερολινέζικης ομάδας δεν ήταν και πολύ εύστοχοι, γιατί θα το είχαν καθαρίσει στο εικοσάλεπτο το ματσάκι και θα πήγαιναν για κάρι βουρστ στα αποδυτήρια. Δεν το έπραξαν και το πλήρωσαν.

Γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ο άθλιος Σλούκας έγινε υποφερτός Σλούκας, γιατί ο Σπανούλης έβαλε δυο κρίσιμα τρίποντα, γιατί ο Παπανικολάου ήταν μια άμυνα μόνος του και γιατί ήρθαν από τον πάγκο ο ΜακΚίσικ με τον Ζαν-Σαρλ και ξύπνησαν τους συμπαίκτες τους.

Ο ένας έκοβε κι ο άλλος έραβε, οι δυο μαζί ροκάνισαν τη διαφορά (είπαμε, με τον Παπανικολάου να μην αφήνει τίποτε να περάσει) και στο τέλος αποφεύχθηκε το έμφραγμα.

Υποθέτω ότι κάτι τους είπε ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια, υποθέτω ότι κάτι συμβούλεψε, υποθέτω ότι κάτι σχεδίασε. Και πρέπει να παραδέχθηκε κι ο ίδιος τα λάθη του. Μόνο που δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις κύριο φταίχτη.

Γιατί αυτά τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός πρέπει να τα καθαρίζει από νωρίς, αλλά πώς να γίνει αυτό όταν το βασικό σου πλέη μέηκερ είναι ένα βήμα πίσω, ένα άλμα πίσω, μια σκέψη πίσω, μια πάσα κι ένα σουτ πίσω;

Πραγματικά αγνώριστος ο Σλούκας, πράγμα ανεξήγητο ως τώρα αν υπολογίσει κανείς ότι από τις ημέρες δόξας στη Φενέρ δεν έχει μεσολαβήσει σοβαρός τραυματισμός. Και τη φανέλα την ξέρει και το γήπεδο το ξέρει και τον προπονητή τον ξέρει, τι του λείπει δηλαδή για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες;

Δεν ξέρω αν αρχίζω τώρα θεωρία συνωμοσίας, αλλά πρόσεξα κάτι στην τηλεόραση: Είναι το σκορ 45-44 υπέρ του Ολυμπιακού, χώνει τρίποντο ο Σπανούλης και χειροκροτάει με πάθος όλος ο κόκκινος πάγκος. Σχεδόν όλος, μιας και την ίδια ώρα ο Σλούκας κοιτάει απέναντι τις κερκίδες.

Μπορεί να μην είδα καλά, δεν λέω. Μπορεί να ήταν αφηρημάδα της στιγμής. Μπορεί να είχε αποσπάσει κάτι άλλο την προσοχή του Σλούκα. Αλλά μπορεί και να μη γούσταρε...

Υ.Γ.: Ακόμη κι ο Μάρτιν που τα έβαζε όλα ήταν άστοχος σήμερα. Τουλάχιστον στην άμυνα, πάλεψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν ξανάγινε! Απίθανο deal με τρελά λεφτά για Ολυμπιακό - Τεράστια "μαγκιά" Αγγελόπουλων

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags