Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άλμπα: Απίστευτο: Ποιος Σλούκας; Αυτός τον έσωσε!
| 2020-11-13 10:49:00

Απίστευτο: Ποιος Σλούκας; Αυτός τον έσωσε - Oι δύο "ανύπαρκτοι" - Ο Σπανούλης στα 38 είναι...

του Pick n' Scroll
Απίστευτο: Ποιος Σλούκας; Αυτός τον έσωσε - Oι δύο "ανύπαρκτοι" - Ο Σπανούλης στα 38 είναι...

Ο Ολυμπιακός είχε τάσεις αυτοκτονίας στο παιχνίδι με την Άλμπα, αλλά ευτυχώς γι' αυτόν στο δεύτερο ημίχρονο θυμήθηκε κάτι από τις πραγματικές του δυνατότητες και έφτασε στη νίκη.

Παίζοντας κόντρα σε μία από τις χειρότερες ποιοτικά ομάδες της διοργάνωσης η αρμάδα του Πειραιά είχε δύο πολύ διαφορετικά ημίχρονα. Ένα άθλιο, το πρώτο, και ένα απλά ικανοποιητικό, το δεύτερο. Αυτό το ικανοποιητικό δεύτερο της αρκούσε για να αποφύγει ένα στραπάτσο άνευ προηγουμένου και να πάει έτσι με πολύ καλή ψυχολογία στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.

Ο Κώστας Σλούκας στο δεύτερο ημίχρονο θύμισε κάτι από τον σπουδαίο Σλούκα που γνωρίζουμε, ο Σακίλ Μακ Κίσικ ήταν και πάλι πολύ ουσιαστικός και ενεργητικός, αλλά τη διαφορά την έκανε ο Ζαν-Σαρλ.

Ο Γάλλος πάουερ-φόργουορντ είχε 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 κοψίματα, αποτελώντας έτσι τον βασικό λόγο που ο Ολυμπιακός γύρισε τούμπα τα φύλλα στο δεύτερο μέρος.

Ο Zαν-Σαρλ τραυματίστηκε στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Ζαλγκίρις και κάπου χάθηκε από κει και πέρα. Χθες, όμως, έδειξε στοιχεία, αυτά που είχαν εκτιμήσει οι Σαν Αντόνιο Σπερς και τον είχαν καλέσει κοντά τους.

Ο Γάλλος δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς με τα προβλήματα τραυματισμών να στιγματίζουν την καριέρα του. Πέρυσι ο 27χρονος ψηλός έκανε πολύ καλά παιχνίδια με τη Βιλερμπάν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον πιστεύει πολύ. Πιστεύει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα και από χθες και θεωρεί παράλληλα ότι δεν θα αργήσει και η ώρα που θα βάζει τα μακρινά σουτ.

Αντίθετα, Μάρτιν και Ελις δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού, ενώ ο 38χρονος Βασίλης Σπανούλης έδειξε και πάλι στα 38 του ότι γουστάρει τρομερά αυτό που κάνει και συνεχίζει να το κάνει καλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags