Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποια 8άδα τώρα! - Τι τρέχει με τον Φόστερ;
Μπάσκετ
| 2020-11-17 23:59:00

Ποια 8άδα τώρα! - Τι τρέχει με τον Φόστερ; - Σε 10 μέρες ο Μακ... - Τρελαμένοι όλοι με αυτόν τον ΠΑΟ

του Pick n' Scroll
Ποια 8άδα τώρα! - Τι τρέχει με τον Φόστερ; - Σε 10 μέρες ο Μακ... - Τρελαμένοι όλοι με αυτόν τον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο ίδιο έργο θεατής και πάλι. Πάλεψε απέναντι στη Βαλένθια για τρία δεκάλεπτα, αλλά δεν μπόρεσε στο τέλος να πετύχει τον στόχο του. 

Εμεινε έτσι για μία ακόμη αγωνιστική χωρίς νίκη, αν και εκ των προτέρων το έργο του ήταν πολύ δύσκολο. Η Βαλένθια φέτος είναι μία πολύ ακριβή ομάδα, που έχει στόχο να φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μικρό μπάτζετ, θέλει να βρεθεί στην οκτάδα, αλλά κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο.

Σε ένα παιχνίδι που το σκορ πήγε ψηλά οι "πράσινοι" δεν πήραν βοήθεια από τα δυάρια τους. Ο Νέντοβιτς ενώ ήταν τραυματίας έπαιξε, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. 

Το πιο κακό, όμως, είναι ότι ο Φόστερ ήταν για μία ακόμη αγωνιστική σκιά του εαυτού του. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στην αρχή και μάλιστα είχε κάνει πολύ μεγάλη εμφάνιση στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 

Στα τελευταία, όμως, παιχνίδια πάει από το κακό στο χειρότερο και θα πρέπει να δει ο Γιώργος Βόβορας τι μπορεί να κάνει. Ο Φόστερ έχει προσόντα, το έχει δείξει, αλλά χάνεται μέσα στα παιχνίδια και ειδικά στην άμυνα. Φαίνεται να χάνει τη συγκέντρωσή του.

Αντίθετα, θετικός και πάλι ήταν ο Σέλβιν Μακ, παρότι δεν είναι καν 10 μέρες στην Ελλάδα. Δείχνει την κλάση του και ικανοποιεί τον Βόβορα, που, όμως, βλέπει την ομάδα του να χάνει συνεχώς και μάλιστα ακολουθεί νέο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Είχε και έχει δύσκολο πρόγραμμα ο Εξάστερος, αλλά ο κόσμος του τον βλέπει να χάνει κι αυτό δεν αρέσει σε κανέναν. Μένει να φανεί αν μπορεί να γυρίσει η κατάσταση με τον Παναθηναϊκό, πάντως, να παίζει κοντά στα όριά του. Κάτι, όμως, που δεν φτάνει ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια που είχε μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια Βαλένθια; Νέο σκληρό "χτύπημα" σε ΠΑΟ - Τεράστια πλέον η ζημιά - Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags