Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Ακόμα κράζετε τον Μπουχαλάκη; - "Κλαίει" ο Βαλμπουενά - Δύο "μεταγραφές" - Απίστευτος Λοβέρα
| 2020-11-28 21:58:00

Ακόμα κράζετε τον Μπουχαλάκη; - "Κλαίει" ο Βαλμπουενά - Δύο "μεταγραφές" - Απίστευτος Λοβέρα

του Βαγγέλη Καράμαλη
Ακόμα κράζετε τον Μπουχαλάκη; - "Κλαίει" ο Βαλμπουενά - Δύο "μεταγραφές" - Απίστευτος Λοβέρα

Ολυμπιακός - Άρης: Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Ολυμπιακού στις εγχώριες υποχρεώσεις του, καθώς πέρασε πιο άνετα από όσο περίμενε από τη Θεσσαλονίκη με το 2-1 κόντρα στον Άρη και έμεινε μόνος του στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά την ήττα από τη Σίτι και τις… μουρμούρες για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι του Champions League, οι Πειραιώτες πέρασαν αέρα από μία δύσκολη έδρα, στην οποία είναι πολύ πιθανό να σκοντάψουν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, που είναι οι βασικοί διεκδικητές του φετινού τίτλου. Πήραν λοιπόν ένα χρυσό τρίποντο, παρά τις σημαντικές απουσίες, αλλά και απέκτησαν ξανά ψυχολογία, πριν τον… τελικό της Ευρώπης με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία!

Κορυφαίος της αναμέτρησης για τους Ερυθρολεύκους ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ των νικητών και συνολικά ήταν από τους καλύτερους στο χορτάρι. Ο Έλληνας χαφ, που έμεινε εκτός αρχικού σχήματος από το ματς με τη Σίτι και έλειψε πολύ, έδωσε… απαντήσεις σε όσους επιμένουν να τον «κράζουν». Δεν είναι άλλωστε και λίγοι αυτοί που επιμένουν πως δεν «κάνει» για τον Ολυμπιακό, παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται και στα περισσότερα ματς ξεκινάει την ενδεκάδα από αυτόν. Κόντρα στον Άρη είχε σπουδαία εμφάνιση, έκανε ρεκόρ καριέρας με τα δύο γκολ και επέστρεψε δυναμικά!

Από εκεί και πέρα, θετική παρουσία είχε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Κώστας Φορτούνης, που δείχνει αποφασισμένος να… αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε από τον τραυματισμό του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Έλληνας άσος έβγαλε ξανά δύο ασίστ, ενώ είχε και ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Δείχνει σε καλή φόρμα, έχει βρει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια και βάζει… μεγάλο πονοκέφαλο στον προπονητή του, για το τι θα κάνει μετά την επιστροφή του Γάλλου.

Θετικό βαθμό, από την παρουσία τους στο Βικελίδης, πήραν και δύο παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή, ωστόσο δεδομένων των συνθηκών του αγώνων, τα πήγαν σχετικά καλά. Ο λόγος για τους Κάιπερς και Βρουσάι, που ανταποκρίθηκαν στην αποστολή που τους ανατέθηκε. Μπορεί να μην σκόραραν, όμως κράτησαν μπάλα, υποχρέωσαν τους παίκτες του Άρη να μείνουν πίσω για να τους προσέχουν και κέρδισαν πολύτιμο χρόνο μετά το 1-2. Αμφότεροι μπαίνουν στην εξίσωση του Μαρτίνς για την συνέχεια, με τον Καίπερς θυμίζουμε να έχει πάρει ήδη τα εύσημα για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τη Σίτι.

Όσον αφορά τον αρνητικό πρωταγωνιστή της βραδιάς, ήταν ξανά για τον Ολυμπιακό ο Μάξι Λοβέρα. Παρά τα όσα έχουν γίνει, αγωνστικά και εξωαγωνιστικά (κορωνοπάρτι και δηλώσεις πως θέλει να φύγει…) πήρε άλλη μία ευκαιρία στην αρχική ενδεκάδα, όμως απογοήτευσε. Ο Αργεντινός παραμένει ένα από τα… αγαπημένα παιδιά του Μαρτίνς, όμως εάν δεν βελτιωθεί άμεσα, δύσκολα θα τον δούμε ξανά να ξεκινάει. Λογικό ήταν σήμερα να γίνει πρώτη αλλαγή και νωρίς-νωρίς!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προκλητικός" Σιαμπάνης! Ζητούσε εκδίκηση από Ολυμπιακό και... - Έβαλε τα... γέλια ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags