Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άλλο Τζέιμς κι άλλο Σλούκας... - Ανύπαρκτος Σπανούλης
Μπάσκετ
| 2020-12-03 21:08:00

Άλλο Τζέιμς κι άλλο Σλούκας... - Ανύπαρκτος Σπανούλης - Αυτός τον αλλάζει - Σκάει μπαμ από το NBA!

του Pick n' Scroll
Άλλο Τζέιμς κι άλλο Σλούκας... - Ανύπαρκτος Σπανούλης - Αυτός τον αλλάζει - Σκάει μπαμ από το NBA!

Ο Ολυμπιακός έχασε διά περιπάτου στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ και αυτό που φάνηκε ολοφάνερα ήταν η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός είναι κάπου στη μέση και προς τα κάτω. Αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα κερδίζει ο πιο πλούσιος. Αλλωστε πέρυσι είχε νικήσει στη Μόσχα ο Ολυμπιακός.

Ο κανόνας, όμως, είναι να επικρατεί ο πιο ποιοτικός. Κι αυτό έγινε πριν από λίγο στη ρωσική πρωτεύουσα. Την διαφορά μάλιστα την έκανε ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από εκεί και πέρα ούτε την είδε την ΤΣΣΚΑ. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν εκείνος που πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε η ομάδα του.

Στην άλλη όχθη ο Κώστας Σλούκας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά κι αυτός στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Όπως και όλη η ομάδα του. Όσον αφορά στον Σπανούλη, ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, κυρίως στο εκτελεστικό κομμάτι. Είχε μόλις 5 πόντους με 0/5 τρίποντα και προσέθεσε κι αυτός το όνομά του στις απογοητεύσεις του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε έτσι με βαριά ήττα τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του. Την Τρίτη πάει για επίσης δύσκολο παιχνίδι στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και έπειτα στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Περιμένει να του φέρει βελτίωση η επιστροφή του Ααρον Χάρισον από τον τραυματισμό του με το ενδεχόμενο μεταγραφής να ζεσταίνεται όσο περνάει ο καιρός και όσο η ομάδα του Πειραιά θα έχει εμφανίσεις σαν τη σημερινή. Μεταγραφή που θα έχει να κάνει με την περιφέρεια και όχι με έναν παίκτη της σειράς, αλλά με έναν αστέρα τύπου Γκούντουριτς, που είναι πιθανό να φύγει από το ΝΒΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο παικταράς του Ολυμπιακού... παίζει φιλικά - Δεν βλέπει 11αδα, εκτός ομάδας - Σκασμένοι στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags