Facebook Pixel Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Απίστευτος Βόβορας, έκλεισε στόματα - Τι έκανε ο Μήτογλου! - Χοροπήδαγαν Διαμαντίδης, Αλβέρτης
Μπάσκετ
| 2020-12-04 00:07:00

Απίστευτος Βόβορας, έκλεισε στόματα - Τι έκανε ο Μήτογλου! - Χοροπήδαγαν Διαμαντίδης, Αλβέρτης

του Pick n' Scroll
Απίστευτος Βόβορας, έκλεισε στόματα - Τι έκανε ο Μήτογλου! - Χοροπήδαγαν Διαμαντίδης, Αλβέρτης

Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Να, όμως, που όλα μπορούν να γίνουν στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός, που συνετρίβη σε Βαλένθια, Βιτόρια και Λυών, έκανε τεράστια εμφάνιση και πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη πριν από λίγο στην Ιταλία κόντρα στην πανάκριβη Αρμάνι. 

Οι "πράσινοι" θυμήθηκαν το πρόσωπο που έδειχναν στις αρχές της σεζόν, όταν είχαν νικήσει τη Χίμκι στη Ρωσία. Ηταν, δηλαδή, πριν από λίγο στο Μιλάνο μία ομάδα, που έπαιξε εξαιρετική άμυνα και κυρίως στα σημαντικότερα σημεία του παιχνιδιού, μία ομάδα που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο παρκέ και πώς να το πάρει.

Είχε και μπροστάρηδες στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός. Ο πρώην της Αρμάνι, Νεμάνια Νέντοβιτς, ήταν ένας από αυτούς. Ο Σέρβος εκτέλεσε την πρώην του ομάδα με 16 πόντους και μεγάλες αποφάσεις στο τέλος. Πιο σπουδαίος, όμως, από όλους ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ έβαλε και με το παραπάνω τη σφραγίδα του. Ισως και να ήταν η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.

Πιο κερδισμένος, όμως, από όλους είναι ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος άκουσε αρκετά μετά τις τελευταίες ήττες. Η νίκη, όμως, στο Μιλάνο έχει έντονη τη σφραγίδα του, αφού είχε καλά έτοιμη την ομάδα του και αυτή δεν έχασε τα αυγά και τα καλάθια, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15 πόντους.

Ο Βόβορας δουλεύει πολύ, μαθαίνει κι αυτός κάθε μέρα, καθώς είναι άπειρος ως χεντ-κόουτς σε αυτό το επίπεδο και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη των Διαμαντίδη και Αλβέρτη. 

Οι δύο θρύλοι του Παναθηναϊκού τον πιστεύουν πάρα πολύ και σίγουρα θα χοροπήδαγαν από τη χαρά τους, βλέποντας την ομάδα τους να πετυχαίνει μία τόσο μεγάλη νίκη και ενώ πριν από δύο μέρες υπέστη απίστευτη συντριβή στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο - Απίστευτο σκηνικό στο Κορωπί - Τον... ξενέρωσε ο Αλαφούζος!

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags