Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό πισωγύρισμα - Μόνος ένας έπαιξε - Ώρα για... μπαμ
Μπάσκετ
| 2020-12-11 23:10:00

Τρελό πισωγύρισμα - Μόνος ένας έπαιξε - Ώρα για... μπαμ - Ποιος έχει τελειώσει - Καλαϊτζάκης οέο;

του Pick n' Scroll
Τρελό πισωγύρισμα - Μόνος ένας έπαιξε - Ώρα για... μπαμ - Ποιος έχει τελειώσει - Καλαϊτζάκης οέο;

Ο Παναθηναϊκός είχε εντυπωσιάσει την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι, αλλά πριν από λίγο έκανε και πάλι βήματα πίσω, καθώς έχασε από το γήπεδό του από τη Ζαλγκίρις

Ηττήθηκε από μία ομάδα που προερχόταν από έξι συνεχόμενες ήττες και πήγε στο ΟΑΚΑ χωρίς έναν από τους βασικούς της παίκτες, τον Αμερικάνο Βαστούρια. Πρόκειται για ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, αφού οι "πράσινοι" δεν δικαιούντο τίποτα παραπάνω από το 69-81, βάσει της εικόνας που είχαν. Και στις δύο άκρες του γηπέδου είχαν πολλά προβλήματα και δεν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα που άλωσε το Μιλάνο πριν από μερικές μέρες. Αντίθετα θύμισαν την ομάδα που διασύρθηκε στα παιχνίδια με Βιλερμπάν και Μπασκόνια.

Πλέον έχουν μπροστά τους πολύ πιο δύσκολη αποστολή, καθώς υποδέχονται ένα από τα μεγαθήρια της διοργάνωσης, τη Ρεάλ. Και με τέτοια εμφάνιση, όπως με τη Ζαλγκίρις, δεν έχουν τύχη για τίποτα.

Μόνο ο Γιώργος Παπαγιάννης της τελευταίας περιόδου μπορεί να πάρει τον τίτλο του διακριθέντα. Κανείς άλλος. Οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα και γενικά ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει μείνει στη νίκη επί της Αρμάνι. Ή πνίγηκε από το πρέπει της νίκης. Ποιος ξέρει...

Οι ούτως ή άλλως αδυναμίες που έχει στο ρόστερ φάνηκαν ακόμη περισσότερο με τη Ζαλγκίρις, καθώς ο Νέντοβιτς ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ και ο Σαντ-Ρος απλά είχε κάποια ξεσπάσματα. Ο Μάρκους Φόστερ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ξανά και πλέον δεν αποκλείεται να μπει στο τραπέζι θέμα ενίσχυσης. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αυτοσκοπό την οκτάδα, αλλά θέλει να την κυνηγήσει. Ηδη έχει μείνει αρκετά πίσω και δεν θέλει να χάσει την επαφή, γιατί έτσι θα χάσει και το κίνητρό του στην Ευρωλίγκα.

Ο Ζακ Ογκαστ, που δεν έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής, έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και πλέον Αλβέρτης, Διαμαντίδης και Τριαντόπουλος καλούνται να συζητήσουν αν είναι ώρα για αποφάσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από Αυστριακό προπονητή, τον Σίλερ, και από έναν ταλαντούχο 20χρονο, τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις. Ο 20χρονος του "τριφυλλιού" (21 πιο συγκεκριμένα), Γιώργος Καλαϊτζάκης, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου αυτή τη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Όλα σε μία κλωστή πλέον - Συνάντηση κορυφής... εδώ και τώρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags