Facebook Pixel Koύγια, πες για τα παλτά του Σαββίδη - Bιεϊρίνια, σταμάτα την μπάλα
| 2020-12-21 14:25:00

Koύγια, πες για τα παλτά του Σαββίδη - Bιεϊρίνια, σταμάτα την μπάλα - Τι μου είπε ο μπαμπάς Διούδη!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Koύγια, πες για τα παλτά του Σαββίδη - Bιεϊρίνια, σταμάτα την μπάλα - Τι μου είπε ο μπαμπάς Διούδη!

Ολυμπιακός-ΑΕΛ δεν είδα! Αλλά διάβασα τις δηλώσεις του κ. Κούγια και την επίθεση κατά του Μαρτίνς. Ο προπονητής της Λάρισας πάντως έβαλε χαφ τον Πινακά και έκανε ένα κέντρο... περάστε κόσμε.

Δεν ξέρουμε ποιος κορόιδεψε τον Κούγια και έφερε αυτά τα παλτά και τόσους αργούς παίκτες στην AΕΛ. Ο Κούγιας είναι έξυπνος άνθρωπος στην μπάλα. Αλλά κάποιος τον ξεγέλασε και αυτόν. Δεν μπορεί.

Ο Κούγιας ξέρει μπάλα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βγει και να πει για τα παλτά που φόρτωσαν άλλοι στον Σαββίδη. Εκεί ο Κούγιας θα πρέπει να ανοίξει ολόκληρη... γκαρανταρόμπα και να πετάει τα παλτά από το μπαλκόνι.

Στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είδαμε γκολ με τις άμυνες να θυμίζουν πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμωνα.

Έχουμε λοιπόν τη συμμαχία Άρη-Ολυμπιακού και γελά ο κόσμος στο μεταξύ τους ματς. Έχουμε τη συμμαχία ΠΑOΚ-ΑΕΚ-Παναθηναϊκού. Παίζει ΠΑOΚ-Παναθηναϊκoς στην Τούμπα και βάζει ο Μπόλονι τον Βέλεθ χαφ. Βάζει το στόπερ χαφ με κίνδυνο θλάσης στα πολλά μέτρα.

Έχει τον Ζαγαρίτη έξω! Μιλάμε, γελάνε και οι τηλεφωνήτριες του ΣΚΑΪ.

Βάζει τον Πούγγουρα σέντερ μπακ. Αν ξεθάψω τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου που έπαιξε κεντρικός αμυντικός, Α' Εθνική, πιο ψηλά θα πηδάει από τον Πούγγουρα. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε τον Σβιντέρσκι Βαν Μπάστεν.

Πάλι καλά που άλλαξαν μόνοι τους τα μαρκαρίσματα, γιατί ο Μπόλονι ήταν σε λήθαργο.

Τι άλλο έκανε ο Ρουμάνος; Αντί να ξεκινήσει το ματς με Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες και να βάλει τον Βέλεθ στόπερ (δεν θα έχανε έτσι ο Παναθηναϊκος, σας το λέω), πήγε και έβαλε τον Πούγγουρα που είναι για να παίζει στον Πλατανιά. Είναι πολύ κακός χαμηλά.

Πάμε στο κεφάλαιο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος πρέπει να παρατήσει το ποδόσφαιρο. Κορόιδεψε τον κόσμο του ΠΑOΚ. Πήγε και παρακαλούσε τους οπαδούς όταν τον είχε απέξω ο Φερέιρα. Όπως τον είδα, μου θύμισε το έργο "Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ" με τον Ζουγκλάκο.

Δεν κατέβηκε τη σέντρα. Δεν έκανε ούτε μία κούρσα. Ο Γιαννούλης από την άλλη μεριά δεν μπορούσε μετά τον κορωνοϊό.

Έτσι ο ΠΑOΚ κώλωσε και πήγαινε σε σέντρες, αντί να έχει Μουργκ και Ζίβκοβιτς με ανάποδα τα πόδια, τους έβαλε να σεντράρουν σε μία άμυνα και τερματοφύλακα για γέλια.

Ποιος Ξενόπουλος; Δεν τον κατηγορώ όμως, γιατί ήταν το πρώτο του ματς.

Εκείνο όμως που θέλω να αποκαλύψω είναι, ότι εγώ μένω 40 μέτρα από το σπίτι του πατέρα του Διούδη. Πήγα το Σάββατο και του χτύπησα το θυροτηλέφωνο και τον ρώτησα "έχει τη μέση του το παιδί ή δεν την έχει;". Και μου απάντησε "φύγε από εδώ τσογλάνι, θα με βάλεις σε μπελά".

Στη γειτονιά βούιξε ο τόπος. Οπότε παραμύθι σας πλάσαραν περί προβλήματος της τελευταίας στιγμής...

Όσον αφορά τον Βιγιαφάνιες και τη συμπεριφορά του. Αφού ήταν ανύπαρκτος γιατί τσαντίστηκε; Ένα σουτ δεν έκανε. Έπαιζε με τον Αουγκούστο που δεν ξέρει να μαρκάρει. Μία ντρίπλα, ένα σουτ, μία πάσα ρε Λουκά. Καλά του είπε ο Μπόλονι στις δηλώσεις, ότι χρειάζεται πειθαρχία.

Πολύ σπασμένος ήταν και ο Καρλίτος. Σαν να λέει "τι με βάζεις τώρα; Για να σε σώσω; Δεν πας να πνιγείς;".

Και αυτός ο ΠΑOΚ νίκησε με το ζόρι αυτόν τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για τραγωδία.

Αλλά τι να κάνουμε; Έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη συμμαχία των δυο και την τραμπάλα των τριών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags