Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό παίρνει 2 εκατ. ο Σλούκας - Μεγάλη ανατροπή στις μεταγραφές
Μπάσκετ
| 2020-12-29 22:08:00

Έκπληξη Μπαρτζώκα με Σλούκα-Σπανούλη - Aνατροπή στις μεταγραφές - Από ΣΕΦ στο ΝΒΑ ο παικταράς!

του Pick n' Scroll
Έκπληξη Μπαρτζώκα με Σλούκα-Σπανούλη - Aνατροπή στις μεταγραφές - Από ΣΕΦ στο ΝΒΑ ο παικταράς!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε αυτό, που ήθελε στη Μόσχα, κερδίζοντας και μάλιστα άνετα την Χίμκι. Προερχόντουσαν από τρεις συνεχόμενες ήττες και ήθελαν πάση θυσία τους δύο βαθμούς στην Ρωσία οι Πειραιώτες.

Τα κατάφεραν, αφού έβαλαν 16 τρίποντα, έπαιξαν καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος σε σχέση με το πρώτο και είχαν έναν Σλούκα, όπως τον ονειρεύονται όλοι στον Πειραιά. Ο διεθνής πλέι-μέικερ θύμισε τον παίκτη, που εντυπωσίαζε στην Φενέρ, και ίσως η σημερινή του εμφάνιση να ενθουσίασε τους Ολυμπιακούς ακόμη πιο πολύ και από την νίκη. Είχε 25 πόντους και 5 ασίστ, πιστοποιώντας την μεγάλη του κλάση, για την οποία ο Ολυμπιακός πληρώνει κοντά στα 2 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε σήμερα και τον Οκτάβιους Ελις, που έπαιξε ικανοποιητικά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Για τον Ελις υπήρχε φημολογία αποχώρησης τις προηγούμενες ημέρες, αν και το sportdog είχε επισημάνει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Μετά από αυτή τη νίκη δεν υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί ούτε γκαρντ, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που φώναζαν για την ανυπαρξία του Τσαρλς Τζένκινς στα τελευταία παιχνίδια. Κόντρα στην Χίμκι, όμως, ο Τζένκινς έκανε καλά την δουλειά του.

Ο Ολυμπιακός έμεινε έτσι στο κυνήγι της οκτάδας και την άλλη εβδομάδα έχει βατό παιχνίδι, υποδεχόμενος την Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι και του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Τζέιμς Γκιστ. Αν κερδίσει και τους Γερμανούς, τότε θα αρχίσει να πατάει και πάλι καλά στα πόδια του, στο ξεκίνημα του 2021.

Οσον αφορά στον Σπανούλη, έπαιξε λιγότερο από 20 λεπτά και ήταν θετικός. Και για όσους τα παρατηρούν αυτά, στο παιχνίδι στην Ρωσία στα τελευταία λεπτά ήταν μέσα τόσο ο Σπανούλης, όσο και ο Σλούκας, θέμα για το οποίο είχε ξεσηκωθεί φασαρία στα παιχνίδια με Ρεάλ και Φενέρ.

Πριν, πάντως, τον αγώνα με την Μπάγερν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Δευτέρα την σερβική Μέγκα, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών αγώνων, που δίνει. Στην Μέγκα παίζει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ο Φιλίπ Πετρούσεφ, που τα επόμενα χρόνια θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Πριν από καιρό διάφορα σενάρια είχαν συνδέσει τον Ολυμπιακό με τον Πετρούσεφ. Ισως τις επόμενες μέρες να μάθουμε κάτι περισσότερο για έναν παίκτη, που εντυπωσιάζει και φέτος στην ABA LEAGUE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τέλειωσε" Έλληνα άσο ο Μπαρτζώκας - Ούτε για προπόνηση στον Ολυμπιακό - Τρελό... χουνέρι!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags