Ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστια νίκη πριν από λίγο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Είναι τεράστια η νίκη, γιατί παραμένει έτσι ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας, ενώ έφτασε στο τέλος, μην έχοντας δύο σημαντικούς παίκτες, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Αν έχανε, η ζημιά θα ήταν μεγάλη, καθώς μάλιστα είχε ηττηθεί και στο Μόναχο. Και η Μπάγερν είναι μία από τις ομάδες, με τις οποίες παλεύει για το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν για μία ακόμη φορά μεγαλειώδης και δείχνει ότι πλέον έχει βρει για τα καλά τον πραγματικό του εαυτό. Ηταν εκείνος, που εκτέλεσε την γερμανική ομάδα, παίζοντας για κάτι παραπάνω από 35 λεπτά και έχοντας σε αυτό το διάστημα 24 πόντους, 7 ασίστ και μπόλικες κρίσιμες αποφάσεις.

Ο Βασίλης Σπανούλης εκεί, που τον χρειάστηκε η ομάδα του, φώναξε παρών, κυρίως με μεγάλα σουτ, ενώ η μίνι έκπληξη ήρθε από τον Οκτάβιους Ελις. Ο Αμερικάνος ήταν υπό αμφισβήτηση, αλλά τόσο με την Χίμκι, όσο και την Μπάγερν, αντέδρασε και ήταν θετικός στις νίκες της ομάδας του. Πλέον δεν κουνιέται με τίποτα από το ΣΕΦ με τον…Λιβιό να έχει πάρει την θέση του στο κομμάτι της αμφισβήτησης. Ο Γάλλος με την Χίμκι δεν είχε παίξει καθόλου, ενώ κόντρα στην Μπάγερν στα 11 λεπτά, που έπαιξε, ήταν άφαντος. Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του, αλλά τελευταίως η παρουσία του είναι ισχνή.

Γενικώς δεν προβλέπεται, τουλάχιστον άμεσα, αλλαγή η προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού, εκτός αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάτι στο μυαλό του, με το οποίο μπορεί να εκπλήξει όλο τον κόσμο. Μία κίνηση, δηλαδή, που θα κάνει τους Ολυμπιακούς να αισιοδοξούν ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέχρι και πέντε αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Δύο κορυφαία ονόματα - Μεγάλο Deal με Κούγια!