Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον πάει 8αδα ο Σλούκας- Αλλάζει τα σχέδια Μπαρτζώκα ο Λαρεντζάκης
Μπάσκετ
| 2021-01-12 23:47:00

Τον πάει 8αδα ο Σλούκας - Αλλάζει τα σχέδια Μπαρτζώκα ο "Λάρι" - Αυτόν φέρνει για αντι-Μιλουτίνοφ

του Pick n' Scroll
Τον πάει 8αδα ο Σλούκας - Αλλάζει τα σχέδια Μπαρτζώκα ο "Λάρι" - Αυτόν φέρνει για αντι-Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε το βράδυ της Τρίτης στο Τελ Αβίβ, κερδίζοντας στη παράταση μία Μακάμπι, που «καιγόταν» ακόμη πιο πολύ για τη νίκη.

Οι Πειραιώτες έκαναν έτσι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, καθώς μάλιστα ντούμπλαραν τις νίκες τους επί των Ισραηλινών. Και παράλληλα έδωσαν συνέχεια στις τελευταίες τους επιτυχίες, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με την Μπάγερν και την Χίμκι.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά, αφού από το δεύτερο ημίχρονο και έπειτα τα έκανε σχεδόν όλα. Επαιξε σχεδόν 40 λεπτά, σημείωσε 21 πόντους, έδωσε 11 ασίστ και δημιούργησε αξεπέραστους πονοκεφάλους στον πρώην του προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αλλά η έκπληξη και εκείνο το στοιχείο, που έδωσε το κάτι παραπάνω για τη νίκη ήταν η τρομερή εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο Αιγαλεώτης γκαρντ έβαλε μεγάλα σουτ, κατέθεσε ψυχή και ενέργεια στο παρκέ και έδειξε ότι όποτε του ζητηθεί, είναι εκεί. Τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και δύσκολα από δω και πέρα δεν θα χρησιμοποιείται συχνά. Είναι παίκτης, που έχει ψυχή, είναι από το Αιγάλεω, μία περιοχή, που έχει βγάλει πολλούς σκληροτράχηλους παίκτες, αν και περισσότερο στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός μένει να φανεί αν τελικώς θα επιβεβαιωθούν οι φήμες και θα προχωρήσει τελικά για απόκτηση σέντερ. Οι φήμες λένε ότι ψάχνει έναν πολύ ψηλό παίκτη, που να μπορεί να κοντράρει κορμιά, όπως ο Ταβάρες και ο Μιλουτίνοφ. Ακούστηκε μάλιστα το όνομα του Τσέχου Μπάλβιν της Μπιλμπάο. Ακούστηκε επίσης ότι ψάχνει και την αγορά του ΝΒΑ. Δεν ακούστηκε, όμως, κάτι παραπάνω. Μέχρι εκεί!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους τώρα την Βιλερμπάν και αν την νικήσουν θα πατήσουν ακόμη πιο καλά στην προσπάθειά τους για την οκτάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια έκπληξη στο Λιμάνι - Τα... έσκασε χοντρά ο Μαρινάκης - Τον δίνει δώρο σε ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags