Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Xωνί ο Πασχαλάκης - Κρίμα για τον Ουάρντα...
| 2021-01-13 22:35:00

Xωνί ο Πασχαλάκης - Κρίμα για τον Ουάρντα... - Γκαρσία γιατί τον Μουργκ; - Αυτόν θέλει μεταγραφή!

Sportdog Team
Xωνί ο Πασχαλάκης - Κρίμα για τον Ουάρντα... - Γκαρσία γιατί τον Μουργκ; - Αυτόν θέλει μεταγραφή!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Όχι δηλαδή ότι δεν είχε προειδοποιήσει ο Πασχαλάκης.

Όλοι τον είδαμε στο τριακοστό τέταρτο λεπτό να κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου, να γκρεμίζει τον Ελ Αραμπί στα όρια της περιοχής και να χαρίζει στον Ολυμπιακό ένα εξαιρετικά επικίνδυνο φάουλ.

Θα μου πεις το απέκρουσε εντυπωσιακά.

Θα σου απαντήσω ότι έχει υποχρέωση να μη σε κρεμάει ο γκολκήπερ σου, όχι να τρέχει σαν παλαβός να διορθώσει τις μαλακίες του.

Οι οποίες μαλακίες του κορυφώθηκαν στο εβδομηκοστό έβδομο λεπτό, όταν είδε τη μπάλα να έρχεται στο κέντρο της μικρής περιοχής και βγήκε να την αποκρούσει κι έπιασε αέρα. Κι ο Μπά, τι να κάνει; Να το χάσει;

Τι να τα κάνω λοιπόν τα ρεφλέξ του, τί να το κάνω το μοντέρνο κούρεμα, τι να τα κάνω τα τατού, τί να το κάνω που γυρνάει με κομενάκια πρώτης γραμμής ενώ τον δόλιο τον Ζίφκοβιτς ούτε η μάνα του δεν γυρνάει να τον κοιτάξει.

Άμα είναι χωνί στις εξόδους, πάντα θα κρεμάει την άμυνα και πάντα την άμυνα θα τη λούζει κρύος ιδρώτας. Έστω κι αν το είχε δει το έργο ο Γκαρσία και ετοίμαζε Βαρέλα. Άργησε δυο λεπτά, τσάκω το γκολάκι να κάνεις κομπόδεμα...



Πήγε έτσι χαμένη η συγκλονιστική εμφάνιση του Ουάρντα, μακράν η καλύτερή του από τότε που πάτησε στο ελληνικό έδαφος.

Μια ομάδα μόνο του ήταν ο τύπος, φιόγκο έδεσε όλο τον Ολυμπιακό, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό έτρεχε λες και του είχανε βάλει νέφτι στο κωλαρίνι.

Σκεφτείτε ρε παιδιά αυτός ο παίκτης να είχε το μυαλό του στη μπάλα και όχι στο κρεβάτωμα, να μην ήταν φανατικός μπήχτης αλλά φανατικός με την προπόνηση, να σήκωνε και βάρη εκτός από φούστες.

Δεν θα τον είχε πάρει ο Σαλάχ στη Λίβερπουλ να κάνουν αιγυπτιακό δίδυμο και να λιγδώνουν το αντεράκι τους με μολοχία;

Από εκεί και πέρα ο Ζίφκοβιτς έχει βαλθεί να δικαιώσει τη Μπενφίκα που τον άφησε να φύγει, ο Γιαννούλης μάλλον το έχει γυρίσει στο βετζετέριαν κατόπιν συμβουλών του μπασκετικού Γουάιτ, ο Βιεϊρίνια ό,τι έχει το δίνει αλλά δεν έχει πολύ πια κι ο Μουργκ...

Για τον Μουργκ τα γράφω βδομάδες τώρα ότι είναι σαν κράπφεν με πόδια. Γιατί του έχει αδυναμία ο Γκαρσία δεν ξέρω. Μπορεί να έχει καμιά αδερφή ανύπαντρη και να του την προξενεύει. Μπορεί ο Αυστριακός να του έχει υποσχεθεί την τέλεια συνταγή για λαχταριστή Λιντσερτόρτε. Μπορεί να πιστεύει ότι διαθέτει βαθιά κεντροευρωπαϊκή παιδεία. Μπορεί, μπορεί, μπορεί...

Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, σε όλα του μέτριος είναι ο Μουργκ. Κι ο Πέλκας χτίζει το μύθο του στην Τουρκία...

Κι από εδώ και πέρα; Από εδώ και πέρα, μιας και μας απέδειξε ο Γκαρσία ότι μπορεί να σταθεί σε ένα ντέρμπι και να μην τον πάρει από κάτω η σοφία του Μαρτίνς, τα υπόλοιπα ανήκουν στον Ρέμπε.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε σήμερα χωρίς αμυντικό χαφ, μιας και ο Εσίτι έχει βγάλει ήδη εισιτήριο αναχώρησης (και να μην είχε βγάλει, θα τον είχε ξεφτιλίσει ο Φορτούνης...), ο Ντόουγκλας δεν μπορεί να κθαρίσει μόνος του όλη τη σαιζόν (και προέρχεται από χιαστό...) κι ο Τσιγγάρας ακόμη μαθαίνει.
Αν νομίζουν στον Δικέφαλο ότι θα τα βγάλουν πέρα όπως σήμερα με ψευτοεξάρι τον Σβαμπ, πάει τον δέσανε τον γάιδαρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος Γκαρσία! Αυτούς τελειώνει μετά τον Ολυμπιακό - Δύο βασικοί και μεγάλο συμβόλαιο!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags