Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Ξεχνάει την 8άδα - Πάλι τα ίδια ο Σλούκας - Αν είχε Καλάθη... - Φήμες για τον Τσέχο Μπάλβιν!
Μπάσκετ
| 2021-01-15 23:35:00

Ξεχνάει την 8άδα - Πάλι τα ίδια ο Σλούκας - Αν είχε Καλάθη... - Φήμες για τον Τσέχο Μπάλβιν!

του Pick n' Scroll
Ξεχνάει την 8άδα - Πάλι τα ίδια ο Σλούκας - Αν είχε Καλάθη... - Φήμες για τον Τσέχο Μπάλβιν!

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε πριν από λίγο, χάνοντας μέσα στο γήπεδό του από την Βιλερμπάν. Με αυτή του την ήττα, όχι μόνο ακύρωσε τον θρίαμβο στο Τελ Αβίβ, αλλά λιγόστεψε και τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Και μάλιστα έχει μπροστά του πάλι να παίξει με την Βιλερμπάν, την Τρίτη, στην Γαλλία, στο εξ αναβολής.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου ενέργεια, μετά την υπερπροσπάθεια στο Τελ Αβίβ, αλλά βέβαια είχε και προβλήματα αφού δεν έπαιξαν ο Μάρτιν, ο Λαρεντζάκης και ο Παπανικολάου. Δεν είχε καθόλου παιχνίδι μέσα στο καλάθι, ήταν μονοδιάστατος και η πολύ πιο αθλητική Βιλερμπάν τον τιμώρησε.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν μεγαλειώδης στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά πριν από λίγο ήταν απογοητευτικός. Και όταν ο Ολυμπιακός δεν παίρνει πράγματα από τον ηγέτη του, τότε μπορεί να χάσει και από τους τελευταίους, όπως είναι η Βιλερμπάν.

Πλέον οι Πειραιώτες θα πρέπει να φέρουν τρελά αποτελέσματα για να μπορέσουν να βρεθούν στην οκτάδα. Και σίγουρα θα πρέπει να κερδίσουν την Βιλερμπάν την Τρίτη, που μας έρχεται.

Στο σημερινό παιχνίδι αλλά και γενικά στην διοργάνωση φαίνεται η έλλειψη ενός ακόμη ποιοτικού κόμπο-γκαρντ. Ενός παίκτη, που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του όταν ο Σλούκας είτε δεν θα παίζει, είτε δεν θα παίζει καλά. Ο Σπανούλης μπορεί να βοηθήσει σε κάποια κομμάτια, αλλά δεν είναι ο Σπανούλης, που ήταν. Αν είχε τον Καλάθη ο Ολυμπιακός, εννοείται ότι θα ήταν τέλεια. Δεν τον έχει όμως, αφού δεν του έδωσε το τριετές κλειστό συμβόλαιο, που ήθελε. 

Και πλέον είναι κι άγνωστο αν θα κινηθεί για μεταγραφές, αφού μετά την ήττα σοκ από την Βιλερμπάν οι ελπίδες πρόκρισης δεν είναι πλέον μεγάλες. Ακούγονται διάφορα ονόματα, όπως του Τσέχου Μπάλβιν, αλλά και της σούπερ βόμβας από το ΝΒΑ, του Ερσάν Ιλιάσοβα, αλλά με μειωμένες πιθανότητες, δεν είναι εύκολο οι Αγγελόπουλοι να προχωρήσουν σε κινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον "έφαγε" ο Μαρτίνς! Αυτόν "τελειώνει" από τον Ολυμπιακό - Προβάρει το τριφύλλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags