Facebook Pixel ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε ο Τζόλης με Γιαννούλη - "Εγώ θα φέρω 20 εκατ."
| 2021-01-17 20:10:00

Τρελάθηκε ο Τζόλης με Γιαννούλη - "Εγώ θα φέρω 20 εκατ." - Από την εποχή του Νίνη - Μικρός Μέσι!

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Τζόλης με Γιαννούλη - "Εγώ θα φέρω 20 εκατ." - Από την εποχή του Νίνη - Μικρός Μέσι!

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Όπως λέει και το σουξέ της Ελίνας Κωνσταντοπούλου:
Βάλθηκες να με τρελάνεις
σκέψου τι πας να κάνεις,
θέλεις την καταστροφή μου,
γιατί, ψυχή μου;
βάλθηκες να με τρελάνεις
και πας να με πεθάνεις,
βάλθηκες να με τρελάνεις
και θα το κάνεις...

Ο λόγος για τον Τζόλη, που τώρα που έφυγε ο Γιαννούλης από τον ΠΑΟΚ αποφάσισε να οδηγήσει τους μάνατζερ στην παραφροσύνη.

Καριόληδες, είναι σαν να τους λέει, άμα φέρατε οκτώ μύρια στον Δικέφαλο του Βορρά για τον Δημητράκη, για μένα θα φέρετε μια εικοσαρού ακατέβατη. Από Αγγλία, από Ισπανία, απόΓερμανία από δεν ξέρω που. Πάντως το χρήμα θα σκάσει μύτη και θα είναι ζεστό.

Έτσι είναι παιδιά, μην το παιδεύουμε και μην το βασανίζουμε. Δεκαοκτώ χρονών μωρό είναι ο Τζόλης και κάνει πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί από συνομήλικό του στην Ελλάδα. Δηλαδή τα έχουμε ξαναδεί απ' αυτό το συμπαντικό ταλέντο τον Νίνη (Βορειοηπειρώτης κι αυτός παρεμπιπτόντως), αλλά ο Σωτηράκης είχε το νου του στα γούστα όχι στην μπάλα. Και είχε και τη χείριστη διαχείριση από πλευράς Παναθηναϊκού, που νόμισε ότι βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά. Και τον έκαψε...

Ο Τζόλης από την άλλη, έχω την εντύπωση ότι είναι φτιαγμένος από πυρίμαχο υλικό.
Νομίζω επίσης ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να τον ξεζουμίσει σε πέντε-δέκα παιχνίδια άνευ σημασίας μόνο και μόνο για να πουλήσει μερικές φανέλες παραπάνω.

Σιγά σιγά (σιγά σιγά, είπα!) μαθαίνουν και στη Θεσσαλονίκη πως να πουλάνε ποδοσφαιριστές χωρίς να ξεβρακώνονται και χωρίς να ξεφτιλίζονται.

Όπως κάνουν όλα τα σωματεία επί της γης, δηλαδή. Ακόμη και η Ρεάλ πουλάει, ακόμη και η Μπαρτσελόνα πουλάει, δεν θα πουλήσει ο ΠΑΟΚ;

Σημασία έχει να πουλάς όταν πρέπει, να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να μην είσαι τσίπης και φραγκοφονιάς. Και η αγορά θα το εκτιμήσει...



Αλλά λέγαμε για τον Τζόλη. Ο οποίος Τζόλης το καθάρισε το ματσάκι, κερδίζοντας την αποβολή του Βάτερμαν και καρφώνοντας το πρώτο γκολάκι. Εκεί αποφόρτισε τους συμπαίκτες του, που ως τότε όλο κοπανάγανε κι όλο στόχο δεν βρίσκανε. Μπήκε το γκολ, χαλαρώσανε, κάρφωσαν κι άλλα δύο, τρία-μηδέν άντε γειά που θα έλεγε και μια ψυχή.

Και δεν ήταν μόνο ο Χρηστάκης. Ήταν κι αυτός ο μπετατζής ο Κρμέντσικ, που μοίρασε μπουνίδια σε όλη την άμυνα του ΟΦΗ και σκόραρε κιόλας.

Να το πούμε κι αυτό, όπως το βλέπουμε από τις πρώτες εμφανίσεις του:
Στη χειρότερη βραδιά του ο Κρμέντσικ είναι ισάξιος με την καλύτερη βραδιά του Σφιντέρσκι. Στην καλύτερη βραδιά του θα κλείσει σπίτια και θα κάνει μανούλες να κλαίνε. Κάτι σαν τον Πρίγιοβιτς δηλαδή, που θα έχει ήδη πληροφορηθεί τα μαντάτα και θα βλαστημάει. Γιατί η ζωή στη Σαλονίκη είναι γλυκιά...

Από εκεί και πέρα, ωραία μπαλίτσα είδαμε από Βιεϊρίνια και Τσιγγάρα, ο Μουργκ δικαίωσε για πρώτη φορά τον ακαταμάχητο έρωτα που του έχει ο Γκαρσία, ο Βαρέλα το 'βγαλε το μεροκάματο κι ο Περέιρα έδωσε για μια ακόμη φορά υποσχέσεις.

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ έμοιαζε απολύτως απελευθερωμένος τώρα που κλείδωσε ο τίτλος υπέρ του Ολυμπιακού. Πράγμα που σημαίνει ότι στο Φάληρο θα δούμε ματσάρα!

Υ.Γ.: Μικρός Μέσι; Δε γαμιέται, θα το πω κι ας με σταυρώσουνε:
Ναι ο Τζόλης μπορεί από τώρα να το φέρει το προσωνύμιο Μικρός Μέσι. Ανέτως και επαξίως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή! Αυτόν παίρνει για αντι-Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ - Δεν έχει γραφτεί - Τρελή έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags