Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Αδιανόητος Σλούκας - Δεν πάει πουθενά - Φήμες για κίνηση-έκπληξη - Φέρνει το "παιδί" Μπαρτζώκα;
| 2021-01-20 00:22:00

Αδιανόητος Σλούκας - Δεν πάει πουθενά - Φήμες για κίνηση-έκπληξη - Φέρνει το "παιδί" Μπαρτζώκα;

του Pick n' Scroll
Αδιανόητος Σλούκας - Δεν πάει πουθενά - Φήμες για κίνηση-έκπληξη - Φέρνει το "παιδί" Μπαρτζώκα;

Ο Ολυμπιακός έπεσε από την Ακρόπολη και όχι μόνο βρήκε πορτοφόλι, αλλά αυτό το πορτοφόλι ήταν τίγκα στα χρήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν για δεύτερο συνεχόμενο πολύ κακοί κόντρα στην Βιλερμπάν, αλλά αυτή τη φορά κατάφεραν να κερδίσουν και να μείνουν έτσι ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Τα κατάφεραν πάνω από όλα, γιατί ο Κώστας Σλούκας ήταν θρυλικός από το δεύτερο ημίχρονο και μετά. Πάνω από όλα έσωσε τον Ολυμπιακό, γιατί έβαλε το μεγάλο τρίποντο, που πήγε το ματς στη παράταση. Αλλά και στο έξτρα πεντάλεπτο ήταν καταλυτικός, αφού έκανε ό, τι έπρεπε, ώστε η ομάδα του να πάρει τους δύο βαθμούς.

Πολύ κοντά του, πάντως, σε προσφορά ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ίσως και να έκανε το καλύτερό το παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά δεν έπαιζε καλό μπάσκετ, αλλά πολλές φορές ο Αμερικάνος γκαρντ την ξελάσπωσε με το δυναμικό του παιχνίδι και τους απανωτούς πόντους του.

Πάντως, ο Ολυμπιακός με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να πάει πουθενά. Αν δεν βελτιωθεί, δεν θα έχει τύχη για την οκτάδα. Και αυτό, που βλέπουν όλοι, είναι ότι θέλει ενίσχυση ειδικά από την στιγμή, που ο Κώστας Παπανικολάου είναι εκτός με όχι απλό τραυματισμό.

Στις τάξεις των Πειραιωτών ακούγεται ότι θα γίνει μεταγραφή, αλλά όχι αυτή, που φαντάζεται ο κόσμος. Μην αποκλείσουμε, όμως, το ενδεχόμενο να μην είναι έτσι η αλήθεια. Και ο Ολυμπιακός εν τέλει να εκπλήξει με την απόφασή του. Μην απορήσουμε αν δούμε μπροστά μας έναν παίκτη σαν τον Αυστραλό, πρώην του ΝΒΑ, Ράιαν Μπρόκχοφ, τον οποίο είχε ο Μπαρτζώκας στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και του αρέσει πολύ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση, καθώς μάλιστα όλοι του οι αντίπαλοι ενισχύονται και ειδικά η Φενέρ, με την οποία βρίσκεται στην ίδια περίπου θέση.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο ελληνικό μπάσκετ - Έτσι επιστρέφει στην Α1 ο Ολυμπιακός - Αλλάζουν όλα στη διαιτησία!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags