Facebook Pixel Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Δεν τους βλέπει ο… Μπρούμα - Έκλεισε στο Αγρίνιο… μεταγραφή - Αυτοί απογοήτευσαν τον Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-01-20 22:19:00

Δεν... τους βλέπει ο Μπρούμα - Έκλεισε στο Αγρίνιο "μεταγραφή" - Αυτοί απογοήτευσαν τον Μαρτίνς

του Βαγγέλη Καράμαλη
Δεν... τους βλέπει ο Μπρούμα - Έκλεισε στο Αγρίνιο "μεταγραφή" - Αυτοί απογοήτευσαν τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, καθώς όχι μόνο νίκησαν με καλή εμφάνιση 3-0 τον Παναιτωλικό, αλλά κλείδωσαν από σήμερα την πρόκριση και στη ρεβάνς στις 3 Φεβρουαρίου, θα μπορεί και πάλι να ξεκουράσει τους… βασικούς.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος κόουτς πήρε το ρίσκο, άφησε στην Αθήνα 11 παίκτες για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και οι ποδοσφαιριστές του τον δικαίωσαν. Οι Ερυθρόλευκοι παρότι παρουσιάστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα, παρουσίασαν ένα καλό σύνολο, κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν φάσεις και βρήκαν τρία γκολ.

Κορυφαίος όλων ήταν ο Μπρούμα, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο πετούσε… φωτιές. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, ταλαιπώρησε πάρα πολύ την αντίπαλη άμυνα και θα μπορούσε να είχε γράψει και μία ασίστ, αν ο Χασάν είχε πλασάρει εύστοχα τον Μελίσσα στο τετ α τετ. Ο Πορτογάλος δείχνει πως είναι ο εξτρέμ που λείπει από την ομάδα του και ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει μόνος του φάσεις και να ντριμπλάρει τον αντίπαλο. Μάλιστα, σε αντίθεση με όλους τους άλλους ακραίους των Πειραιωτών, είναι ο μοναδικός που πατάει περιοχή και παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του δεύτερου σέντερ φορ.

Όσον αφορά όμως τον πρώτο επιθετικό, ο Αχμέντ Χασάν μπορεί να κέρδισε το χειροκρότημα από τον Μαρτίνς, όμως γκολ δεν βρήκε αυτή τη φορά, αν και είχε δύο τουλάχιστον τεράστιες ευκαιρίες. Ο Αιγύπτιος φορ (που ήταν και ο… ήρωας της Κυριακής με το γκολ στο 93’ στον ΠΑΣ) ψάχνει τον καλό του εαυτό μετά την επιστροφή του από τον κορωνοϊό και μάλλον χρειάζεται χρόνο. Θέλει παιχνίδια και από τη στιγμή ο κόουτς πήρε το ρίσκο να μην κάνει μεταγραφή, θα πρέπει άμεσα να… επιστρέψει, γιατί ακολουθούν πολύ δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλό ματς έκανε ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ και πήρε πολύ καλό βαθμό. Δεν είναι τυχαίο πως ο Μαρτίνς έκανε ειδική αναφορά σε αυτόν (και στον Χολέμπας) όσον αφορά τους παίκτες που τον ικανοποίησαν. Ο Έλληνας άσος… άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά κι έστειλε μήνυμα στον προπονητή του, πως μπορεί να βοηθήσει στα πλάγια της άμυνας. Ίσως να τον ξαναέβαλε σε σκέψεις όσον αφορά τη μεταγραφή για εκεί!

Τέλος, όσον αφορά τους παίκτες που δεν… ξεχώρισαν, σίγουρα σε αυτή τη λίστα βρίσκονται οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα. Αμφότεροι πήραν άλλη μία ευκαιρία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την αξιοποίησαν. Δεν ήταν οι χειρότεροι του γηπέδου, αλλά ούτε και από αυτούς που εντυπωσίασαν. Και οι δύο είναι ξεκάθαρο πως έχουν ποιότητα, από τα χτυπήματά τους στην μπάλα, όμως κάνουν εύκολα λάθη και βοηθούν ελάχιστα στο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο πως δεν κατάφεραν να κάνουν το κάτι παραπάνω ούτε κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Σίλβα είχε μία – δύο ωραίες βαθιές μπαλιές στο πρώτο μέρος και ο Πέπε την εκτέλεση φάουλ στο 3-0. Αρκούν αυτά για να βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του Europa League; Μάλλον ο δεύτερος θα βγει από αυτή!


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι - Τέλος από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags