Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή με τον… φευγάτο, σκέψεις για Μακ - Αυτόν ζήτησε Κάτας
Μπάσκετ
| 2021-01-28 00:11:00

Ανατροπή με… φευγάτο, σκέψεις για Μακ - Αυτόν ζήτησε Κάτας - Βουίζει η πιάτσα για Ερτέλ και Τζέιμς!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή με… φευγάτο, σκέψεις για Μακ - Αυτόν ζήτησε Κάτας - Βουίζει η πιάτσα για Ερτέλ και Τζέιμς!

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Ρεάλ, αλλά ο Οντεντ Κάτας μπορεί να νοιώθει ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα του πάλεψε και λίγο πριν από το τέλος πλησίασε σε 66-61. Μπορεί να είναι ικανοποιημένος επίσης, γιατί είδε τον Ζακ Ογκαστ και τον Μάρκους Φόστερ να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση. Οι δύο παίκτες, δηλαδή, οι οποίοι δεν έχουν ικανοποιήσει γενικότερα με την απόδοσή τους.

Ο Ογκαστ πάλεψε και έβγαλε πράγματα απέναντι στον Ταβάρες, ο Φόστερ έδωσε λύσεις και στο σκοράρισμα και στην οργάνωση. Λέτε τελικά να μην διώξει τον Φόστερ ο Κάτας; Ποιος ξέρει. Παντως, ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά, ψάχνοντας για έναν γκαρντ, που να μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Σαν τον Δανό Λούντμπεργκ της Ζιέλονα Γκόρα, που, όμως, είναι δύσκολο να αποκτηθεί.

Ο Κάτας θέλει έναν παίκτη, που να μπορεί να δώσει εύκολους πόντους, αφού για αυτό το πράγμα έχει μόνο τον Νέντοβιτς. Αν παίζει ο Φόστερ, όπως χθες, τότε καλά είναι. Αν, όμως, δεν είναι έτσι, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Αυτός, πάντως, που συνεχίζει να απογοητεύει τον τελευταίο καιρό είναι ο Σέλβιν Μακ. Τον πρώτο του καιρό στον Παναθηναίκό ο Αμερικάνος είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Εδώ και καιρό, όμως, είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, προβληματίζοντας αφάνταστα. Λέτε αντί του Φόστερ να…ασχοληθεί με τον Μακ ο Κάτας;

Οσον αφορά στον γκαρντ, που ψάχνει το «τριφύλλι», το μυαλό του είναι στην Ευρώπη, καθώς θέλουν έναν παίκτη, που να μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα. Και προφανώς ένας τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει ελεύθερος στην αγορά. Θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν από κάποια ομάδα.

Φήμες για Ερτέλ και Μάικ Τζέιμς φυσικά και δεν ευσταθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε ΑΠΙΘΑΝΗ πρόταση στον ΠΑΟ - Απάντηση έκπληξη από Αλαφούζο - Θα γίνει... χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags