ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Ρε φίλε, έχω την εντύπωση ότι μόνο εγώ κι ο σπήκερ της cosmote το βλέπαμε σήμερα το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ.

Άντε κι ο Κούγιας, εκτός κι αν σκάρωνε τίποτις στιχάκια που είναι και της μόδας τον τελευταίο καιρό. Του τύπου:

Στη Λάρισα βγαίνει ο Αυγερινός

στη Λάρισα κι η Πούλια

τι το 'θελα κι αγάπησα

τη Ζέτα Μακρυπούλια

Εντάξει είναι σαφές ότι δεν το 'χω, αλλά για τα ματς με φέρανε στο Sportdog δεν με φέρανε για δεύτερο Λευτέρη Παπαδόπουλο! Το σημερινό ματς για παράδειγμα, το σημερινό ματς, το σημερ... χρρρρρρ!

(Ξυπνάει μετά από μισή ώρα)

Ώπα, τί έχασα; Α ναι, σας έλεγα για το σημερινό ματς. Λοιπόν, μιας και ξεκαθαρίστηκε από την προηγούμενη συνάντηση ότι το σημερινό παιχνίδι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, με το μόνο που θα μπορούσε ν' ασχοληθεί κανείς ήταν οι ατομικές επιδόσεις των παικτών.

Με αυτόν τον Περέιρα για παράδειγμα, που τον ψιλόκοβε σαν τα σαλαμάκια ο Γκράουρ, όση ώρα είχε δυνάμεις. Κι ο Γιακιμόφσκι με τα αριστοτεχνικά του κόρνερ (βρήκε ανταγωνιστή ο Γκαρσία!) και το αυτογκόλ, τον ρεζίλεψε πιο πολύ κι απ' όσο είχαν ρεζιλέψει οι τσολιάδες τον Γκαλεάτσο Τσιάνο!

Τι να λέμε τώρα, πρέπει επειγόντως να τον πιάσει ο Γκαρσία και να του μάθει πως μαρκάρουνε στην Ουρουγουάη:

Λοιπόν αμίγο Αντριάν, άκου να μαθαίνεις.

Ή ο παίκτης θα περάσει ή η μπάλα. Ποτέ και οι δύο! Μ' ακούς; Ποτέ!!

Αν χρειαστεί βαράμε.

Αν χρειαστεί κλαδεύουμε.

Αν χρειαστεί τσουρνεύουμε το πλευρί του αντιπάλου και το ρίχνουμε στη θράκα με σάλτσα BBQ.

Αυτά και τέλος. Κάτσε και μάθε τα απέξω κι άμα ακολουθήσεις τις συμβουλές μου θα γίνει σπουδαίο μπακ. Αλλιώς θα σε στείλω να ξεφορτώνεις κοντέηνερ στον ΟΛΘ!

Δεν έφταιγε μόνο ο Περέιρα, βέβαια, στην κωμωδία του αυτογκόλ. Έφταιγε και ο συνήθης ύποπτος Πασχαλάκης που έμεινε καρφωμένος κάτω απ' τα δοκάρια. Αλλά από εκείνη το καταραμένο ματς με τον Ολυμπιακό, ακούει έξοδο ο γκολκήπερ και βγάζει καντήλες...

Πάμε όμως και στα υπόλοιπα καϊνάρια του ΠΑΟΚ:

Ο Λάμπρου μ' άρεσε κι ας είναι πιο φλύαρος κι από καθηγητή της Παντείου, ο Τσιγγάρας μ' άρεσε για την φιλοτιμία του (θέλει και λίγο φιλότιμο το αμυντικό χαφ κύριε Αουγκούστο μου), ο Νινούα δεν μ' άρεσε γιατί ήτανε πιο ωμός κι από στέηκ ταρτάρ δίχως καν το αυγουλάκι από πάνω. Όσο για τον Κούτσια και τον Καγκάβα... χρρρρρρρ!

(Ξυπνάει μετά από ένα τέταρτο)

Αμάν, τί έγινε ρε παλικάρια; Α μάλιστα ο Κούτσιας κι ο Καγκάβα. Ο νεαρός Έλληνας λοιπόν είναι σέντερ φορ, κανείς δεν το αμφισβητεί πλέον αυτό. Την θέση την κατέχει, από τοποθετήσεις είναι ΟΚ, ένα γερό δεξί πόδι του βρίσκεται. Αν δουλέψει, ο δρόμος είναι ανοικτός. Η αξία του Γιαπωνέζου, από την άλλη, είναι αδιαμφισβήτητη. Όποιος κατάλαβε όμως σε τί κατάσταση είναι και τι μπάλα θα παίξει από το σημερινό ματς, είναι μεγάλος μάγος και τον καλώ να μου πεί έξι νούμερα όταν ξαναρχίσει το Τζόκερ!

Υ.Γ.: Αν είχε φέρει αυτούς τους παίκτες από τον Σεπτέμβριο η Λάρισα, θα ταξίδευε φουλ για την οκτάδα. Στερνή μου γνώση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση-ματ από Σαββίδη - Έτσι... απογειώνει τον ΠΑΟΚ - Δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα!