Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εφιάλτης για Ολυμπιακό - Οι πρώτες αποφάσεις Αγγελόπουλων
Μπάσκετ
| 2021-03-03 22:31:00

Εφιάλτης για Ολυμπιακό - Οι πρώτες αποφάσεις Αγγελόπουλων - Έντονη φημολογία για Μπαρτζώκα

του Pick n' Scroll
Εφιάλτης για Ολυμπιακό - Οι πρώτες αποφάσεις Αγγελόπουλων - Έντονη φημολογία για Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη παιχνίδι έχασε τα αυγά και τα καλάθια. Υπέστη μία ακόμη ντροπιαστική ήττα, αυτή την φορά από την Μπασκόνια με 91-66, και πλέον τα γκρίζα σύννεφα πάνω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι πάρα πολλά. Και δεν αφορούν μόνο τους μέτριους ξένους παίκτες, που ως επί το πλείστον έχουν οι Πειραιώτες, αλλά άπαντες: από τον Σλούκα μέχρι και τον Μπαρτζώκα.

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση στην οκτάδα δεν είναι κάτι, που ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας, κάπου, όμως, δικαιολογείται. Όταν, όμως, έρχεται η μία ήττα μετά την άλλη, όταν ο απολογισμός πλέον κάνει λόγο για επτά συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, τότε τα πράγματα δεν είναι απλά. Και τι ήττες. Συντριβές, αποτυχίες με κατεβασμένα τα χέρια. Με κατεβασμένα τα μούτρα και τα κεφάλια των παικτών, όπως φάνηκε σε πολλά πλάνα της τηλεόρασης.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πλέον στα κάγκελα, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Και απορεί γιατί μέχρι και πριν από λίγο καιρό, οι Πειραιώτες ήταν σε θέση μάχης. Ηταν σε θέση πρόκρισης στην οκτάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι εκείνος, που συγκεντρώνει τα περισσότερα βέλη και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ή όχι. Η τάση είναι να βρίσκεται και του χρόνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά με την εικόνα τελευταίως, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

Ο κόσμος καλεί τους Αγγελόπουλους να πάρουν αποφάσεις και μάλιστα δραστικές και πλέον όλοι κρέμονται από τα χείλη των αφεντικών της ΚΑΕ για την επόμενη μέρα ενός Ολυμπιακού, που ξεκίνησε με όνειρα τη χρονιά, αλλά πλέον μιλάμε για έναν φριχτό εφιάλτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η μεταγραφική λίστα Μπαρτζώκα - Τρία ονόματα - Κορυφαίος Έλληνας και γκαρντ... από ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags