Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κανένα πέναλτι, ξεκάθαρος ο Μαρτίνς - Άχρωμοι και άοσμοι οι...
| 2021-03-05 11:30:00

Κανένα πέναλτι, ξεκάθαρος ο Μαρτίνς - Άχρωμοι και άοσμοι οι... - Πιο επικίνδυνος ο ΠΑΣ από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Κανένα πέναλτι, ξεκάθαρος ο Μαρτίνς - Άχρωμοι και άοσμοι οι... -  Πιο επικίνδυνος ο ΠΑΣ από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Δε χωράει αμφιβολία ότι η πονηριά / εξυπνάδα του Μπουχαλάκη στο γκολ ισοφάρισης και πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης αφενός θα... κρατήσει στην ιστορία ένα ματς που δεν είχε τίποτα σοβαρό να θυμάσαι και αφετέρου αποκατέστησε τη δικαιοσύνη. Γιατί περισσότερο το κέρδισε ο Μπερτόλιο το πέναλτι παρά το έκανε ο Ανδρούτσος. Αυτό, ουσιαστικά, «είπε» και ο διαιτητής VAR στον Γκεστράνιους καλώντας τον να κάνει on field review και παραδόξως ο Φινλανδός επέμεινε στην αρχική του απόφαση που κατ' εμέ ήταν απολύτως λανθασμένη. Δεν υπήρχε κανένα πέναλτι.

Από εκεί και έπειτα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προ πολλού καταστήσει σαφές ότι για τον Ολυμπιακό (φαντάζομαι δεν κάνει ό,τι θέλει όταν μιλάμε για στόχους της ομάδας...) το κύπελλο αποτελεί, με διαφορά, τον τρίτο και λιγότερο ενδιαφέρων στόχο. Με δεύτερα είχε πάει στο Αγρίνιο για το κυπελλικό ματς με τον Παναιτωλικό και σε μια συγκυρία που ήταν δύσκολη. Με τα δεύτερα υποδέχθηκε τους Αγρινιώτες στο Φάληρο. Με τα δεύτερα υποδέχθηκε και τον Άρη στον πρώτο προημιτελικό. Με τα δεύτερα έπαιξε και στη ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης. Ειλικρινά απορώ με όλους όσοι εξεπλάγησαν που ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε στην Αθήνα και στον πάγκο τους βασικούς του. Τι άλλο να κάνει, να το... ζωγραφίσει ότι δεν υπάρχει καμιά ιδιαίτερη πρεμούρα για το κύπελλο με την Άρσεναλ μπροστά και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος;

Τέσπα, ελέω της εξυπνάδας του Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός προκρίθηκε και φόρτωσε με τουλάχιστον δύο ακόμα ματς το πολύ βαρύ του πρόγραμμα. Και θα είναι ματς που θα του... ρουφήξουν αρκετή ενέργεια. Το θέμα είναι αν θα πρόκειται για ζευγάρι αγώνων που θα του ρουφήξουν καθαρά ποδοσφαιρική ενέργεια ή θα τον βασανίσουν και πνευματικά. Τι εννοώ; Ποδοσφαιρικά ο ΠΑΣ δείχνει ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος από τους τρεις που συμπληρώνουν με τον Ολυμπιακό την 4άδα του κυπέλλου. Από την άλλη, μια κλήρωση με ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ θα... βασανίσει τους ερυθρόλευκους σε όλα τα επίπεδα. Και ποδοσφαιρικά αλλά, κυρίως, πνευματικά αφού υπάρχει όλη αυτή η αντιπαλότητα και το περιτύλιγμα που θα γεμίσει με... φασαρία και νεύρα τους πάντες. Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο στα προημιτελικά και θα είναι επίσης δύσκολη η αποστολή του στα ημιτελικά.

Σε επιμέρους και ατομικά συμπεράσματα, δε μπορεί να πει κανείς ότι παίκτες όπως ο Τιάγκο Σίλβα, ο Ρατζέλοβιτς ή ο Κάιπερς έδειξαν στον Μαρτίνς πως αξίζουν κάτι παραπάνω σε χρόνο συμμετοχής. Άχρωμοι και άοσμοι ήταν όπως, βεβαίως, γενικώς ο Ολυμπιακός σ' αυτό το ματς. Μία καθαρή ευκαιρία σε 90 λεπτά είχε όπως και ο Αρης. Δίχως το ανύπαρκτο πέναλτι και δίχως την οξυδέρκεια του Μπουχαλάκη πιθανότατα θα πηγαίναμε σε ένα... ξεκούραστο 0-0. Με τα αν βεβαίως, σοβαρή κουβέντα δεν γίνεται. Σημασία έχει τι έγινε τελικά.

ΥΓ: Πολύ καλή ομάδα είναι ο Άρης κι αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Όμως ρε φίλε θα προκρίνονταν με ένα αυτογκόλ του Μπα στο Καραϊσκάκη και ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Ε, άδικο θα ήταν...

ΥΓ2: Ανεβαίνει ο Σωκράτης κι αυτό είναι πολύ καλό.

ΥΓ3: Πέρα από τον Χολέμπας που αποτελεί τον Νο1 υποψήφιο για στόπερ σε ενδεχόμενη κατάσταση εκτάκτης ανάγκης, ο Μαρτίνς μας έδειξε κόντρα στον Αρη ότι πιστεύει πολύ για τη θέση και τον Εμβιλά.

ΥΓ4: Πολλά είναι τα σκαμπανεβάσματα του Μασούρα στην απόδοσή του από ματς σε ματς κι αυτό δεν είναι καλό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόσεξες; - Απίθανο τι έκανε ο Ελ Αραμπί μετά το γκολ Μπουχαλάκη - Πήγε στον Κουέστα και... (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags